Please turn on JavaScript to make full use of this website. Or not. It's a free world.

Je kan nu je eigen Clipper thee personaliseren

Theeliefhebbers opgelet! Dinsdag 28 maart is makeyourownclippertea.nl live gegaan. De pagina voor de “Say it with Clipper” actie. Op deze pagina kun je je eigen pakje Clipper Thee customizen en voorzien van een persoonlijke boodschap. Leuk voor theeliefhebbers, of als zakelijk cadeau! Wij hebben voor Clipper Tea en opdrachtgever Wessanen deze tool om een persoonlijke sleeve voor een pakje thee te maken ontworpen en ontwikkeld.

Het doel van dit project was het persoonlijker maken van een pakje Clipper thee om dit vervolgens cadeau te kunnen doen. Bitfactory is specialist op het gebied van customization tools. Het doel van Clipper Tea paste daarom bijzonder goed in ons straatje.

Het doel van dit project was het persoonlijker maken van een pakje Clipper thee

Het merk Clipper Tea

Clipper Tea is een van origine engels theemerk dat voor “natural, fair & delicious” staat. Met zijn kleurrijke verpakking en diverse theesoorten vind je Clipper Tea in de grote supermarkten.

Clipper Tea is bekend om interessante smaken waar een echte theeliefhebber lekker mee kan experimenteren en hun hoge kwaliteit conventionele smaken. Zo is er de “Framboos & Mint” groene thee of “Snore & Peace” een kruidenthee met onder andere citroen en lavendel, maar is er ook de goude oude Earl Grey. Bekijk alle theesoorten op de Clipper Tea website

Wessanen is het hoofdconcern waar, naast Clipper Tea, veel andere biologisch verantwoordelijke voedsel merken, zoals Zonnatura, zich onder scharen.

Van ontwikkeling naar jouw kopje

Wij zijn de afgelopen weken bezig geweest om de makeyourownclippertea.nl tool op te zetten. Waar bezoekers hun eigen pakje thee met persoonlijke tekst kunnen samenstellen en vervolgens bestellen. Hierbij is het mogelijk om een individueel pakje te bestellen, of grotere hoeveelheden, bijvoorbeeld voor zakenpartners of een bruiloft.

Op makeyourownclippertea.nl kan je jouw eigen pakje samenstellen. Je hebt hierbij de keuze uit de theevarianten “Calmer Cameleon”, “Happy Mondays”, “Love me Truly” en “Zen Again”. Ook wij zijn fan van Clipper Tea. Dus als je bij ons langs komt, twijfel dan niet om een bakje Clipper Tea te drinken!

Is jouw product afhankelijk van customization for individuele gebruikers of groepen gebruikers, of denk je dat jouw product hier beter mee uit de verf kan komen? Dan is Bitfactory de expert die je zoekt voor jouw customization tool!