Please turn on JavaScript to make full use of this website. Or not. It's a free world.

Leestafelkrant.nl van Persgroep Nederland is nu live!

Voor Persgroep Nederland hebben we de afgelopen weken gewerkt aan een digitaal platform voor het verkopen van zakelijke abonnementen voor leestafelkranten. Hier kunnen bedrijven een krantenpakket samenstellen om op hun leestafel te presenteren. De nieuwe website is sinds 10 april live! Bekijk hem op leestafelkrant.nl.

De Persgroep Nederland is een uitgever van nationale, regionale én lokale nieuwsmerken, magazines, en websites. Ze zijn bekend van grote nieuwsmerken zoals het AD, de Volkskrant, Trouw en Het Parool. Bij hun pakket van diensten levert de Persgroep zakelijke krantenabonnementen voor leestafels bij bijvoorbeeld kappers, tandartsen, cafés of restaurants.

Het resultaat is een e-commerce website waar zakelijke bezoekers hun krantenpakket volledig naar wens kunnen samenstellen.

Zelf je abonnement samenstellen

De Persgroep Nederland had nog geen digitaal platform om hun zakelijke abonnementen te verkopen, en zocht een manier om bedrijven hun eigen krantenpakket te laten samenstellen. Met die vraag kwamen ze naar Bitfactory.

Het resultaat is een e-commerce website waar zakelijke bezoekers hun krantenpakket volledig naar wens kunnen samenstellen. Zo kunnen ze uit 14 landelijke en regionale dagbladen kiezen, hebben ze controle over het aantal bezorgde bladen, en kunnen ze dit per dag apart instellen. Kent een café op woensdag AD lezers en donderdag Volkskrant lezers, dan kan het abonnement daar op af worden gesteld. De beschikbare dagbladen worden op basis van postcode voor een locatie weergeven.

Proefabonnement

Voor de twijfelaars is het mogelijk om een proefabonnement te nemen. Hierbij is het mogelijk om twee weken lang tot twee dagbladen per dag te ontvangen. Zo kan je eens kijken hoe klanten reageren op de mogelijkheid een dagblad te lezen, en wat een leestafel abonnement voor jou op kan leveren.

Daarnaast is het mogelijk om jouw samengestelde pakket voor het bestellen te mailen, om het met anderen te delen of er zelf nog eens goed over na te denken, en later te beslissen.

Compleet platform

Het platform is volledig mobiel geoptimaliseerd en Persgroep Nederland is in staat om via een CMS zelf nieuwe pagina’s aan te maken, bijvoorbeeld voor een speciale actie, of een SEO landingspagina. Bitfactory is specialist in het maken van platforms waarbij een hoge mate van product of dienst customizability een must is.