Please turn on JavaScript to make full use of this website. Or not. It's a free world.

Nieuw multisite platform voor Peterson & Control Union

Zusterbedrijven Peterson en Control Union zijn in meer dan 70 landen wereldwijd actief als serviceproviders op het gebied van risk management, logistieke oplossingen en inspectie- en certificering. Het bedrijf opereert vanuit acht kernactiviteiten, elk met hun eigen specialiteiten, klantsegmentatie en marktbenadering.

In de huidige situatie worden Peterson en Control Union gepresenteerd via verschillende corporate websites, landensites en klantportals. Door deze versnipperde online presence is het gezamenlijke dienstenportfolio en de toegevoegde waarde daarvan voor prospects en klanten onduidelijk.

De meertalige multisite oplossing die we ontwikkelen maakt het voor de webmaster eenvoudig om zelf nieuwe websites aan te maken

In de nieuw ontwikkelde strategie worden beide merken verenigd in één corporate website waarin de groep haar acht kernactiviteiten presenteert. Deze website fungeert als een portal naar separate websites voor elke activiteit. De meertalige multisite oplossing die we hiervoor ontwikkelen maakt het eenvoudig om nieuwe websites aan te maken en nieuwe functionaliteiten beschikbaar te stellen voor alle websites binnen de groep, wereldwijd.

Op dit moment is het designteam volop bezig met de conceptontwikkeling. Aan de hand van onderzoek en sessies met vertegenwoordigers van de kantoren wereldwijd ontwikkelen zij customer journeys en user stories. Deze dienen als basis voor het design en de technologie-fase later in het project.