Please turn on JavaScript to make full use of this website. Or not. It's a free world.

2x nominatie website van het jaar 2018!

Samen met twee van onze klanten zitten wij (weer) in de race voor Website van het Jaar 2018! Een fantastische eer natuurlijk.

We zijn genomineerd in de categorie ‘Goede Doelen’ met ikzoekbaas.dierenbescherming.nl en in de categorie ‘Consumentengoederen’ met tonyschocolonely.com. We willen natuurlijk in beide categorieën winnen!

De Website van het Jaar verkiezing is de grootste Nederlandse publieksverkiezing voor websites. Er zijn diverse categorieën waar het publiek zijn favoriet beoordeeld op inhoud, navigatie en design.

Vorig jaar hebben we met jullie hulp de publieksprijs in de categorie ‘Goede Doelen’ gewonnen en ook dit jaar hebben we jullie nodig om beide websites te helpen winnen! Je kan in elke categorie een stem uitbrengen. Help ons dus en stem op ‘Ik Zoek Baas’ en ‘Tony’s Choco Platform’.

Ik Zoek Baas

Asieldierenplatform ‘Ik Zoek Baas’ is reeds ‘Website van het jaar 2017’ in de categorie ‘Goede Doelen’.

Op het platform kunnen dierenasielen op een persoonlijke manier hun dieren aan potentiële baasjes presenteren. En zoekers kunnen op zoek naar hun lievelingsdier. Het online platform trekt gemiddeld 150.000 bezoekers per maand en er zijn er al duizenden asieldieren succesvol geplaatst.

Ook dit jaar dingt de website weer mee naar de felbegeerde prijs. Een kans om onze prestatie van vorig jaar te evenaren en overtreffen. Dat kunnen we alleen met jullie steun!

Stem op ik zoek baas

Tony’s Choco Platform

Tony’s Choco Platform heeft eerder dit jaar de zilveren Dutch Interactive Award in de categorie ‘e-Commerce’ gewonnen.

Het choco platform is een meertalig/multisite platform met sites, shops en diverse handige tools, zoals de ‘wikkelcreator’, waarmee chocofans hun eigen wikkels kunnen ontwerpen en personaliseren. De software is gekoppeld met de digitale drukstraat van de drukkerij. Daarnaast zijn alle belangrijke services en processen geautomatiseerd door middel van de koppeling met Microsoft Dynamics & Salesforce.

Nu dingt dit bijzondere chocoladeplatform mee in de Website van het Jaar Verkiezing in de categorie ‘Consumentengoederen’. Help ons mee door ook op Tony’s te stemmen!

Stem op Tony's Choco Platform

Stemmen dus…

De publieksprijs is volledig afhankelijk van jullie stemmen. Ga dus snel naar websitevhjaar.nl en stem op ‘Ik Zoek Baas’, ‘Tony’s Choco Platform’ en al je andere favoriete websites in de andere categorieën!

Stemmen kan tot 19 oktober. De Winnaars worden bekend gemaakt tijdens de Website van het Jaar Awardshow op 22 november.