Commerce- & serviceplatforms

Toekomstbestendige commerce- en service platforms voor organisaties die hun business willen digitaliseren en hun klanten 24x7 willen ontzorgen.

Digital commerce voor B2B & B2X

Hoe kun je in jouw branche voorop lopen? Jouw klanten, leveranciers en partners willen hun business online kunnen regelen. 24 uur per dag, 7 dagen per week. Bitfactory is specialist in het ontwikkelen van krachtige commerce en service platforms die echt impact op jouw business hebben.

Je business 24x7 online kunnen regelen

Klanttevredenheid is voor de meeste organisaties een van de belangrijke KPI’s. Dat is tenslotte een voorwaarde voor succes en groei van je business. Wij ontwikkelen aansprekende (self)service platforms, geïntegreerd met het saleskanaal en volledig toegespitst op de behoefte van de klant.

Digital Commerce Platform

Ontwikkel de beste B2B en B2X shop beleving die er kan zijn. Verhoog sales en service met een krachtig platform welke - naar wens - is gekoppeld aan bestaande business applicaties.

Product Information Management (PIM)

Een PIM-tool levert de juiste en up-to-date productdata voor alle kanalen. Bovendien versimpelt een PIM-tool het beheer van alle productdata over meerdere product-catalogi. Onmisbaar voor een optimale klantbeleving.

Master Data Management (MDM)

Centraliseer al je master data op één plek, inclusief hiërarchie, structuur, versies, validatie, e.d. Verrijk je master data eenvoudig met attributen, omschrijvingen, vertalingen, documentatie en andere gerelateerde data.

Digital Asset  Management (DAM)

Centraliseer al je mediabestanden zoals images, illustraties, video, documenten en meer. Maak alle bestanden beschikbaar voor diverse touchpoints en bouw workflows voor multi-channel publishing.

Web Content  Management (CMS)

Publiceer snel en eenvoudig complexe content over meerdere kanalen en personaliseer voor optimale conversie. Werk handig samen met behulp van krachtige content workflows en integreer met business applicaties.

Customer Data  Platform (CDP)

Beheer klantgegevens op een centrale plek en analyseer gedrag vanuit verschillende bronnen. Bouw klantprofielen, creëer gepersonaliseerde content en activeer bezoekers via speciale marketing triggers.

Een strategische roadmap

Aan een succesvol platform ligt altijd een goede strategische roadmap ten grondslag. Ontworpen vanuit de eindgebruiker en zo opgesteld dat hij simpel, meetbaar en ‘actionable’ is.

Snel testen met  een prototype

Samen met onze klanten werken we zo snel mogelijk van productstrategie naar een klikbaar prototype. We testen al vroeg of het ontwerp aanslaat bij eindgebruikers en stakeholders en passen aan waar nodig.

Super service: beheren en innoveren

Applicatiebeheer is een vak. Klanten blij maken ook. Ons team staat altijd voor je klaar. Zo nodig 7 dagen in de week, 24 uur per dag. Want je business moet doordraaien en steeds beter worden.

E-commerce naar een hoger niveau?

Kom eens langs om kennis te maken

Contact