Expertise

Wij helpen onze klanten steeds de volgende stap te maken in de digitalisering van hun business. Onze klantteams voegen telkens waarde toe met korte sprints vanuit design, development en strategie. Naast sprinten ligt onze focus op het leveren van super service, groei en innovatie. Dat doen we vanuit een sterke betrokkenheid bij de business van onze klanten. Next step digital! 

Strategie & product design

Aan alle succesvolle digitale producten ligt een goede digitale strategie ten grondslag. Ontworpen met de business en de eindgebruikers als uitgangspunt. Het formuleren hiervan hoeft niet moeilijk te zijn en lang te duren. Door onze design thinking-aanpak ontwikkelen wij in korte tijd een onderscheidend en succesvol design-prototype samen met klant en eindgebruiker. Aan de slag!  

Lees meer
  • Digitale strategie
  • User experience design
  • Digital product design

Technologie

Wij ontwikkelen high-end digitale producten en platforms voor web en mobile. Dat doen we op een agile manier, waarbij de klant onderdeel is van ons team. Bewezen tools zorgen ervoor dat wij snel krachtige sites, shops, software & apps kunnen ontwikkelen. Welke architectuur daar het beste bij past? Onze solution architects ontwerpen en ontwikkelen, waar nodig, slimme oplossingen en integraties voor complexe IT- omgevingen. Geen uitdaging is te gek!

Lees meer

Support &  groei

Samen met onze klanten zijn wij actief bezig met beheer, hosting en groei van hun applicaties. Dat doen we vanuit een super-service gedachte, waarin de inzichten in business- en klantdata de basis vormen voor verdere groei. Wij werken met dedicated klantteams en hebben daardoor snelle doorlooptijden en hoge betrokkenheid. Wij streven altijd naar hoge kwaliteit en zijn ISO-27001 gecertificeerd. Wij zitten er bovenop! 

Lees meer
  • 24/7 Servicedesk
  • Data & groei
  • Cloud & hosting

Next step digital!

Kom eens langs om kennis te maken

Contact