Support & groei

Samen met onze klanten zijn wij actief bezig met beheer, groei en hosting van hun sites, shops, software en apps. Dat doen we vanuit een 'super-service' gedachte, waarin de inzichten in business- en klantdata de basis vormen voor verdere groei.

24/7 servicedesk

Applicatiebeheer is een vak. Klanten blij maken ook. Daarom staan we -zonodig- 24/7 voor je klaar, want je business moet doordraaien. Wij begrijpen dat goede service de basis is voor een vruchtbare relatie. Daarom werken we met ITIL-standaarden, heldere communicatie, snelle doorlooptijden en proactieve monitoring. Maar vooral persoonlijk contact. Bitfactory is ISO 27001 gecertificeerd, waarmee we voldoen aan de internationale standaard voor informatiebeveiliging. Ook toe aan super-service? Lets talk!  

Data & groei

Wie meet die weet. En daarom staat data aan de basis van elke volgende stap. Inzichten in business-data en klantgedrag bepalen hoe we producten ontwikkelen en dan steeds verder laten groeien. Het juiste inzicht in de data helpt onze klanten om gefundeerde beslissingen te nemen en een roadmap te maken voor de toekomst. Je bent bij Bitfactory altijd gekoppeld aan je eigen team van specialisten. Deze klantteams zijn actief bezig met groei, innovatie en optimalisatie van digitale producten. Ook een concreet groeiplan hebben? Let's grow! 

Cloud & hosting

De performance van platforms en applicaties is sterk afhankelijk van de hostingomgeving waar ze draaien. De business vereisten vertalen in een moderne architectuur is het fundament voor succesvolle (cloud-) hosting. Ons team past de beste standaarden toe om de omgeving zo goed mogelijk te selecteren, in te richten en beheren. Zij kennen alle ins en outs en kunnen samen met jou bepalen welke configuratie het beste past bij de business van nu en de toekomst. Meer weten over moderne hosting? Ask the cloud-guys! 

Platform overname en audit

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor overname van jouw platform of applicatie? In een aantal stappen kunnen wij jouw applicatie overnemen, professionaliseren, beheren en doorontwikkelen. Zo’n traject kunnen onze specialisten, na een audit, snel in gang zetten en gerealiseerd hebben.

Een concreet groeiplan

Meten is weten. En weten is verbeteren. Een platform of applicatie lanceren is één. Maar je doelen halen is waar het om draait. Met een helder groeiplan haal je dat doel, ben je continu bezig om de resultaten aan te scherpen en voer je regie over de samenwerking met alle partijen.  

Wij staan voor je klaar

Applicatiebeheer is een vak. Klanten blij maken ook. Daarom staan we zo nodig 24/7 voor je klaar, want je business moet doordraaien.
Wij begrijpen dat goed applicatiebeheer en super service de basisingrediënten zijn voor een succesvolle applicatie en een vruchtbare relatie. 

Ook super service?

Kom eens langs om kennis te maken

Contact