Digital commerce

Toekomstbestendige commerce- en serviceplatforms voor organisaties die hun business willen digitaliseren en hun klanten 24x7 willen ontzorgen.

Oplossingen

B2B-webshop die je sales verhoogt

Hoe verhoog ik sales bij mijn zakelijke klanten?
Wij ontwikkelen aansprekende en converterende B2B-webshops. Geïntegreerd met het saleskanaal, PIM en ERP-systeem. Volledig toegespitst op de behoefte van de zakelijke eindklant.

Service portal die je klanten ontzorgt

Hoe kan ik mijn zakelijke klanten zo goed mogelijk ontzorgen?
Wij ontwikkelen handige service portals voor organisaties die hun klanten en partners zo goed mogelijk willen ondersteunen bij het doen van hun dagelijkse business.

D2C-webshop met een hoge conversie

Hoe ontwikkel je ontwikkel de beste shop-beleving voor consumenten?
Wij ontwikkelen aansprekende en converterende D2C-webshops (Direct-to-Consumer). Dat doen we voor merken, industrie en handel die het directe saleskanaal naar de consument willen ontsluiten en optimaliseren.

De beste webshop beleving creëren voor B2B- en B2C  e-commerce

Voor merken, industrie en handel creëren wij B2B- en B2C e-commerce platforms. Hoe kun je in jouw branche voorop lopen? Jouw klanten, leveranciers en partners willen hun business online kunnen regelen. 24 uur per dag, 7 dagen per week. Daarnaast is klanttevredenheid voor de meeste businesses een van de belangrijke KPI’s. Dat is tenslotte een voorwaarde voor succes en groei. Wij ontwikkelen handige service portals, geïntegreerd met het saleskanaal en volledig toegespitst op de behoefte van de klant. Bitfactory bedenkt, ontwerpt en bouwt oplossingen die echt impact op jouw business hebben.

Integraties met PIM, ERP en CRM

Ontwikkel de beste B2B en B2X shop beleving die er kan zijn. Verhoog sales en service met een krachtig platform welke is gekoppeld aan bestaande business applicaties voor PIM, ERP en CRM. 

Product Information Management (PIM)

Een PIM-tool levert de juiste en up-to-date productdata voor alle kanalen. Bovendien versimpelt een PIM-tool het beheer van alle productdata over meerdere product-catalogi. Onmisbaar voor een optimale klantbeleving.

Master Data Management (MDM)

Centraliseer al je master data op één plek, inclusief hiërarchie, structuur, versies, validatie, e.d. Verrijk je master data eenvoudig met attributen, omschrijvingen, vertalingen, documentatie en andere gerelateerde data.

Digital Asset  Management (DAM)

Centraliseer al je mediabestanden zoals images, illustraties, video, documenten en meer. Maak alle bestanden beschikbaar voor diverse touchpoints en bouw workflows voor multi-channel publishing.

Web Content  Management (CMS)

Publiceer snel en eenvoudig complexe content over meerdere kanalen en personaliseer voor optimale conversie. Werk handig samen met behulp van krachtige content workflows en integreer met business applicaties.

Customer Data  Platform (CDP)

Beheer klantgegevens op een centrale plek en analyseer gedrag vanuit verschillende bronnen. Bouw klantprofielen, creëer gepersonaliseerde content en activeer bezoekers via speciale marketing triggers.

Een digitale strategie

Aan een succesvol platform ligt altijd een goede goede digitale strategie ten grondslag. Ontworpen vanuit de eindgebruiker en zo opgesteld dat hij simpel, meetbaar en ‘actionable’ is.

Betrek je eindgebruikers

In co-creatie met klanten en eindgebruikers ontwerpen we snel een prototype en toetsen  of het impact maakt op de business. Daarna gaan we samen door met het ontwikkelen van de eerste versie (MVP).

Kleine stappen, snel vooruit

Wij ontwikkelen applicaties vanuit de lean startup-gedachte, waarbij we in kleine en snelle stappen een MVP (Minimum Viable Product) ontwikkelen. Daarna gaan we zo snel mogelijk live. Vervolgens meten we, leren we en bouwen we slim verder.

Technologie partners

Hét Open Source platform voor Content Management en Commerce. De basis voor alle digitale klantbelevingen en biedt gepersonaliseerde content op je sites, sites en apps. Alle klantdata, productdata en content wordt centraal beheerd. 

Lees verder

Hét platform voor hybride, mobiele app-ontwikkeling. Met NativeScript distribueer je snel iOS en Android apps vanuit het krachtige Open Source JavaScript framework. Een krachtige tool voor app-ontwikkeling. 

Hét PHP framework voor krachtige webapplicaties, API’s en platformen. Met een set aan handige bouwblokken kun je snel digitale tools ontwikkelen. En dat is fijn voor organisaties die webapplicaties willen die zijn toegespitst op hun specifieke business processen.

Lees verder

E-commerce naar een hoger niveau?

Kom eens langs om kennis te maken

Contact