Software- & app development

Slimme webapplicaties en apps voor organisaties die een rock-solid oplossing willen, volledig toegespitst op hun specifieke business- en klantprocessen.

Oplossingen

Webapplicatie voor jouw  business

Is standaard software gewoonweg niet goed genoeg? 
Wij ontwikkelen slimme tools voor organisaties die de beste oplossing willen, volledig toegespitst op hun eindgebruikers en specifieke business processen.

Mobiele app voor een blije klant

Jouw app altijd binnen handbereik  van je klant?
Wij ontwikkelen slimme en gebruiksvriendelijke mobiele apps en PWA's (Progressive Web Applications) die jouw klanten altijd een glimlach geven.

Saas-software voor nieuwe ventures

Jouw huidige business omzetten in een digital business?
Wij ontwikkelen krachtige Saas-software voor corporates, start-ups en scale-ups die hun digital business willen starten en succesvol willen maken.

Slimme tools ontwikkelen voor merken, start-ups en scale-ups

Soms is standaard software gewoonweg niet genoeg. Daarom ontwikkelen wij webapplicaties en apps voor organisaties die de beste kwaliteit willen, volledig toegespitst op hun eindgebruikers en specifieke business processen. Dat doen we snel, agile en met behulp van slimme 'building blocks'. Wij begeleiden met het snel ontwikkelen en lanceren van innovatieve webapplicaties en apps voor start-ups, scale-ups of binnen corporate organisaties. Daarbij helpen we ook vanuit onze eigen ervaring in het succesvol maken van online businesses.

Betrek je eindgebruikers

In co-creatie met klanten en eindgebruikers ontwerpen we snel een prototype en toetsen of het impact maakt op de business. Daarna gaan we samen door met het ontwikkelen van de eerste versie (MVP).

Handige 'building blocks'

Met behulp van een set 'building blocks' ontwikkelen we snel en gecontroleerd geavanceerde applicaties. Dat doen we met met de beste tools en webdevelopment frameworks. Wij staan garant voor slimme, stabiele en bedrijfskritische software en applicaties. 
 

Kleine stappen,  snel vooruit

Wij ontwikkelen applicaties vanuit de lean startup-gedachte, waarbij we in kleine en snelle stappen een MVP (Minimum Viable Product) ontwikkelen. Daarna gaan we zo snel mogelijk live. Vervolgens meten we, leren we en bouwen we slim verder.

Technologie partners

Hét PHP framework voor krachtige webapplicaties, API’s en platformen. Met een set aan handige bouwblokken kun je snel digitale tools ontwikkelen. En dat is fijn voor organisaties die webapplicaties willen die zijn toegespitst op hun specifieke business processen.

Lees verder

Hét Open Source platform voor Content Management en Commerce. De basis voor alle digitale klantbelevingen en biedt gepersonaliseerde content op je sites, sites en apps. Alle klantdata, productdata en content wordt centraal beheerd.

Lees verder

Hét platform voor hybride, mobiele app-ontwikkeling. Met NativeScript distribueer je snel iOS en Android apps vanuit het krachtige Open Source JavaScript framework. Een krachtige tool voor app-ontwikkeling.

Slimme webapplicatie of app?

Kom eens langs om kennis te maken

Contact