Discover

Wij bedenken en ontwerpen oplossingen die jouw klanten blij maken en je business laten groeien. En wij begeleiden je in korte tijd (en van A tot Z) in het ontwerpen van je digitale strategie, een werkend prototype en je complete digitale product. 

Strategy

Hoe kun je kansen pakken in een snel veranderend digitaal speelveld? En hoe kun je je klanten (nog) beter, sneller en goedkoper helpen? Een visie is daarvoor vaak wel aanwezig, maar het ontbreekt in veel gevallen aan een actiegerichte digitale strategie. Het formuleren daarvan hoeft niet moeilijk te zijn! Geen lange consultancy-trajecten, maar gewoon aanpakken. Bitfactory neemt je mee om van je visie een concreet plan te maken: een succesvolle digitale strategie. Benieuwd naar onze aanpak? In een korte sessie leggen we je er alles over uit. Let's make impact! 

Prototyping

Digitalisering begint bij het écht kennen van je klanten. Alleen dan ontwikkel je oplossingen die je klanten blij maken en je business laten groeien. Wij kruipen in de huid van jouw eindgebruikers en ontwerpen slimme customer journey's voor jouw business. Vanuit daar ontwikkelen we een krachtig product-concept en zetten dat om in een werkend prototype. Dat prototype testen we eerst bij de eindgebruikers en jouw business voordat we verder gaan met de productie. Ook snel een werkend prototype ontwikkelen? In een korte sessie leggen wij onze aanpak uit. Let's design smart solutions!

Design

Wij ontwikkelen het complete design van digitale producten zoals sites, shops, software en apps. Naast het ontwerpen van jouw 'digital brand', ontwerpen wij de techniek, de interacties en de interfaces voor de verschillende apparaten. Daarbij ligt de focus altijd op het maken van conversie en dus impact. Impact op de eindgebruiker en op jouw business. Jouw organisatie verder brengen met effectief en onderscheidend digital design? In een korte sessie leggen wij onze aanpak uit. Let's design good stuff!

Let's design good stuff!

Kom eens langs om kennis te maken

Contact