Bitfactory op eerste positie in Emerce top 100

Bitfactory is op de (gedeelde) eerste plaats geĆ«indigd in de Emerce 100, categorie digital agencies middelgroot. Daarmee behoren we tot de beste E-business bedrijven van Nederland. En dat is mooi nieuws in deze bewogen tijd!

 

Dit is nu de vijftiende editie van de Emerce 100, waarin beslissers uit de online industrie de prestaties van de beste e-business bedrijven beoordelen. Vorig jaar stonden we voor het eerst in de lijst, en dit jaar zijn we direct gestegen naar de eerste positie in onze categorie. Een fantastische eer natuurlijk.

Mark Jongerius: wij zijn ontzettend blij met deze positie in de Emerce 100, het is een mooie erkenning. Wij bedanken al onze klanten en onze teams die met elkaar steeds weer gave digitale producten ontwikkelen. Ondertussen gaan we natuurlijk weer volle kracht vooruit met het digitaliseren van de business van onze klanten, want we hebben nog een hoop moois te doen!

De Emerce 100 is een onafhankelijk onderzoek waarbij bedrijven in de lijst worden beoordeeld op kennis/know-how, prijs-kwaliteitverhouding, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Het onderzoek wordt in samenwerking met Motivaction uitgevoerd onder ruim 90.000 lezers van Emerce.

Lees hier het interview met Bitfactory in de Emerce 100

Next Step Digital

Wij helpen onze klanten steeds de volgende stap te maken in de digitalisering van hun business. Dat doen we door te werken met dedicated klant teams in nauwe samenwerking met onze klanten. Daarbij focussen we ons op het continu toevoegen van waarde in korte sprints. De teams hebben we zo ingericht dat ze over drie assen de klant bedienen: sprinten, innoveren en service. Wat die laatste betreft: wij hebben een scherpe focus op het leveren van super-service. Onze servicemanagers zijn onderdeel van het team, staan 24x7 klaar en schakelen bliksemsnel met onze klanten.

Ook grootse online plannen?

Kom eens langs om kennis te maken

Contact