Bitfactory wederom in top 3 Emerce100, beste E-business bedrijven

Bitfactory is ook dit jaar weer in de top 3 geëindigd in de Emerce100, categorie Digital agency fullservice middelgroot. Daarmee behoren we opnieuw tot de beste E-business bedrijven van Nederland. Super tof nieuws, helemaal in deze bewogen tijden!
 

Dit is nu de zestiende editie van de Emerce100, waarin beslissers uit de online industrie de prestaties van de beste e-business bedrijven beoordelen.

De vermelding in de Emerce100 is een prestatie op zich en het sterrensysteem plaatst meerdere bedrijven met een zelfde aantal sterren op dezelfde positie. Dit jaar staan we op een gedeelde 3de plaats. Inmiddels is dit het 3e jaar dat we in de lijst staan, waarbij we de laatste 2 jaar in de top 3 zijn geëindigd.

Mark Jongerius: Het is ons opnieuw gelukt, een plek in de top 3. Een mooie erkenning. Wij hebben dit te danken aan al onze klanten en onze teams, die met elkaar steeds weer digitale producten ontwikkelen die het verschil maken. Wij zijn heel blij! Maar voor straks: gewoon weer met beide benen op de grond en door met het digitaliseren van de business van onze klanten!

Emerce100
Emerce100 is een onafhankelijk onderzoek waarbij bedrijven in de lijst worden beoordeeld op kennis/know-how, prijs-kwaliteitverhouding, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Het onderzoek wordt in samenwerking met onderzoeksbureau Motivaction uitgevoerd onder ruim 90.000 lezers van Emerce.

Lees hier ons interview met Emerce.

Next Step Digital_

Samen met ambitieuze merken ontwikkelen wij digitale producten die hun klanten blij maken en hun business laten groeien. Onze teams zijn continu betrokken en bieden high-end support, groei en innovatie. Vanuit onze factory in Rotterdam werken zij samen met onze klanten aan rock-solid oplossingen voor web en mobile.

Next level digital products!

Kom eens langs om kennis te maken.

Contact