Bitfactory komt met nieuw label: Expedition!

Wij zijn trots te melden dat Bitfactory een nieuw agency gaat lanceren! Expedition gaat zich richten op organisaties die de volgende stap willen maken met het WordPress platform. Veel MKB+ en (semi-)overheids organisaties weten dat WordPress bedrijfskritische oplossingen biedt als Content Management Systeem van serieuze websites, maar missen professionele partijen om dat waar te kunnen maken.

Expedition

Voordat je een WordPress-expeditie start ben je perfect voorbereid en heb je het einddoel goed voor ogen. Je brengt risico’s in kaart en sluit deze zoveel mogelijk uit. Uiteraard huur je experts in voor de zaken waar je zelf te weinig of geen kennis over hebt. En je zorgt dat er gewerkt wordt met de allerbeste tools, uitrusting en technieken, zodat je daar blind op kunt vertrouwen.

Waar je ook staat in je digitale reis en hoe complex deze ook is, als WordPress superspecialist zorgt Expedition dat je kunt bouwen en vertrouwen op onze UX, design, techniek, service en beheer. Onze WordPress websites helpen jou om digitaal succes te behalen. Soms doen we dat vanuit een standaard oplossing, soms met maatwerk. Maar altijd met volle energie, controle over de techniek en heldere afspraken.

We draaien reeds op volle toeren en samen met onze klanten worden er al diverse gave WordPress projecten ontwikkeld. Blijf dus nog even aangehaakt tot Expedition haar ‘echte deuren’ zal openen.

Alvast meer weten over de mogelijkheden met WordPress? Bekijk de website: expedition.nl

Next step digital!

Kom eens langs om kennis te maken.

Contact