Help, mijn dier is zoek!

Je hebt het vast wel eens meegemaakt of om je heen gezien. Je huisdier is zoek.. Je maakt je vreselijke zorgen... Je loopt de wijk af, hangt posters op, plaatst een bericht op Facebook en vraagt alle buren of ze je huisdier gezien hebben. De zorgen nemen elke dag toe.
 

Bitfactory en de Dierenbescherming kennen dit probleem en helpen baasje en dier herenigen door middel van een online dienst: een website waar baasjes geholpen worden in de zoektocht naar hun vermiste dier met behulp van asielen.

Met 22.000 bezoekers per maand herenigt het platform veel baasjes met hun dieren. Na diverse doorontwikkelingen de afgelopen jaren is nu de tijd aangebroken om het platform volledig te vernieuwen en klaar te maken voor de toekomst. Doel is om de connectie tussen gevonden dier, asiel en baasje nog makkelijker te maken zodat nog meer dieren de weg naar huis weer weten te vinden.

To the Rescue

Mijndieriszoek.nl is een platform dat baasjes helpt bij het zoeken naar hun vermiste dieren op alle relevante gebieden. Vermiste dieren worden op de website aangemeld en krijgen een profiel. Dit profiel kan dan worden gedeeld op social media, en gebruikt worden voor het maken van een kant en klare poster om in de buurt op te hangen. De meeste asielen zijn op het platform aangesloten, dus er kan snel een match worden gemaakt wanneer het vermiste dier gevonden is. Eind goed, al goed.

Vernieuwing

Om het platform te vernieuwen is er grondig onderzoek gedaan, waarbij de customer journey opnieuw is ingericht. De flow van de website is verbeterd met als insteek een betere en snellere match te kunnen maken tussen baasje en dier. Daarnaast zal het complete design in lijn worden gebracht met het (tevens door ons ontwikkelde en bekroonde) ikzoekbaas platform. Deze website koppelt asieldieren aan een nieuw baasje.

De vernieuwde website zal in september live gaan, we houden jullie op de hoogte!

Ook grootse online plannen?

Kom eens langs om kennis te maken

Contact