Team Bitfactory zoekt Project Manager/Delivery Manager

Hou je wel van een uitdaging en is het volledig zelfstandig draaien van complexe digitale projecten echt iets voor jou? Ben jij graag de schakel tussen ons als team en onze klant, zodat de samenwerking vlekkeloos verloopt? Kom dan ons team versterken als Senior Project Manager/Delivery Manager!

Het team

Wij, Team Bitfactory, zijn één van de drie developmentteams van Bitfactory. Ons specialisme is het ontwikkelen van kick-ass klantportalen, webapplicaties en PWA's. Zo werken wij aan bedrijfskritische applicaties voor onder andere Koopmans, Intersafe en The 2B Collective. Omdat wij graag willen dat de klant blij is, zijn wij op zoek naar een Senior Project Manager/Delivery Manager die de schakel is tussen ons en de klant. Iemand die zaken in een breder kader plaatst, de samenhang met andere processen overziet - zowel binnen als buiten de organisatie - en het geheel op een gestructureerde manier coördineert.

Wat ga je doen?

Als ervaren Project Manager/Delivery Manager ontwikkel je samen met de klant, met ons en de eindgebruikers complexe webapplicaties, apps en corporate platforms. Toffe klanten begeleid je van a tot z in het proces van conceptueel idee naar functionele oplossing, dankzij jouw vergevorderde projectmanagementvaardigheden. Je pakt ownership en zorgt ervoor dat wij als team gemotiveerd blijven. Je neemt de klant, ons en de eindgebruikers mee in jouw visie en aanpak. Daarnaast fungeer je als coach en vraagbaak voor ons als team en ben je een sparringpartner voor het management.

Wat wij je bieden?

 • Salaris o.b.v. ervaring tussen de € 4.400 en € 5.800;

 • Elke dinsdag met z'n allen naar de markt in Rotterdam om een lekkere lunch te halen;

 • Op alle andere dagen kun je genieten van de lunch die is verzorgd door onze Jeannette;

 • Goede aanvullende arbeidsvoorwaarden zoals pensioen, laptop, opleidings- en reiskostenvergoeding, e.d.;

 • Werken met toffe klanten; 

 • Mogelijkheid tot thuiswerken (inclusief thuiswerkvergoeding);

 • Communicatievergoeding;

 • Wil je graag jezelf (blijven) ontwikkelen? Er is heel veel mogelijk! Vraag ernaar bij je 1e gesprek.

Wat wij verwachten?

 • Het bewaken van de projectscope, planning en het budget is jouw tweede natuur.

 • Je draait projecten volledig zelfstandig en begeleid onze klanten van a tot z in het proces.

 • Je acteert en presenteert moeiteloos op verschillende ‘niveaus’, denk aan het aansturen van juniors tot aan het overtuigen van de directie van grote organisaties.

 • Je vindt het leuk om technisch complexe webapplicaties te realiseren en je hebt daar een duidelijke visie op.

 • Je neemt ons als team mee om te streven naar het allerbeste digitale product.

 • Je hebt HBO/WO denk- en werkniveau en aantoonbare werkervaring in de bureauwereld.

Over Bitfactory

Bitfactory is een digital agency voor strategie, design en technologie. Wij helpen onze klanten steeds de volgende stap te maken in de digitalisering van hun business.

We zijn een platte organisatie met een open en ondernemende sfeer, waarin werk en fun hand in hand gaan. Samen met ambitieuze merken ontwikkelen we gave digitale producten om hun klanten blij te maken en hun business te laten groeien. Als digital partner zijn wij continu betrokken en bieden high-end support, groei en innovatie. Super service noemen we dat.

Word jij onze Project Manager/Delivery Manager?

Spreekt deze vacature jou aan? Dan komen we graag met jou in contact. Solliciteer direct of bel met Joris Rijpma op 06 1234 5666 of mail naar joris.rijpma@bitfactory.nl.