Webapplicaties & PWA's

Slimme webapplicaties en apps voor organisaties die een rock-solid oplossing willen, volledig toegespitst op hun specifieke business- en klantprocessen.

Samen slimme tools bouwen

Soms is standaard software gewoonweg niet genoeg. Daarom ontwikkelen wij webapplicaties op maat voor organisaties die de beste kwaliteit willen, volledig toegespitst op hun specifieke business processen. Dat doen we snel, agile en met behulp van standaard building blocks.

Het fundament voor jouw online business

Wij helpen met het snel ontwikkelen en lanceren van jouw innovatieve online business en SaaS platforms. Voor start-ups, scale-ups of binnen corporate omgevingen. Daarbij helpen we vanuit onze eigen ervaring in het succesvol maken van online businesses.

Betrek de eindgebruikers

In co-creatie met echte eindgebruikers ontwikkelen we een prototype en toetsen we snel of we producten ontwikkelen die waarde toevoegen. Met als doel: een zo groot mogelijke impact op de business.

Handige building blocks

Met behulp van een set 'building blocks' ontwikkelen we snel en gecontroleerd geavanceerde applicaties. Dat doen we met Laravel, een van de beste webdevelopment frameworks, waarmee standaard en maatwerk applicaties snel gerealiseerd zijn.

Progressive  Web Apps (PWA)

Een PWA combineert de voordelen van een website en een app in één oplossing. Webapplicaties gedragen zich als apps zonder de kosten en de bekende barrières. Webtechnologie is meer dan ooit in staat rijke ervaringen te creëren.

Een strategische roadmap

Aan een succesvol platform ligt altijd een goede strategische roadmap ten grondslag. Ontworpen vanuit de eindgebruiker en zo opgesteld dat hij simpel, meetbaar en ‘actionable’ is.

Kleine stappen,  snel vooruit

Wij ontwikkelen applicaties vanuit de lean startup-gedachte, waarbij we in kleine en snelle stappen een MVP (Minimum Viable Product) ontwikkelen. Daarna gaan we zo snel mogelijk live. Vervolgens meten we, leren we en bouwen we slim verder.

Super service: beheren en innoveren

Applicatiebeheer is een vak. Klanten blij maken ook. Ons team staat altijd voor je klaar. Zo nodig 7 dagen in de week, 24 uur per dag. Want je business moet doordraaien en steeds beter worden.

Snel een krachtige webapplicatie?

Kom eens langs om kennis te maken

Contact