Live webinar op donderdag 25 januari 2024 

Zo maak je jouw WordPress website future proof

Een webinar op donderdag 25 januari 2024 van 11:00 tot 12:00 uur over de toekomst van website-ontwikkeling door Mike de Jongh, Managing Director en Jetta Boogaard, Digitaal Strateeg bij Bitfactory.

  • Speel in op de snel veranderende digitale markt
  • Voorkom vendor lock-in
  • Zorg voor flexibiliteit en schaalbaarheid
In een digitale wereld die zo verschrikkelijk snel verandert, is het lastig om bij te blijven. Je merkt dat jouw site snel verouderd. Maar wat nuhoe bouw je dan een website die je zowel nu als in de toekomst kunt inzetten? 
In dit webinar brengen wij je op de hoogte van de laatste digitale ontwikkelingen rondom WordPress websites. We bespreken trends zoals digitale toegankelijkheid, veiligheid, schaalbaarheid en hoe je vendor lock-in kunt voorkomen. Zo krijg je waardevolle inzichten om jouw website mee te laten bewegen met de ontwikkelingen in de markt!

Jouw site klaar voor de toekomst

Je weet dat je (WordPress) website de komende jaren vervangen moet worden. Maar hoe kun je dit het beste aanpakken? Wanneer is het juiste moment en aan welke nieuwe standaarden moet je site voldoen?
 

De laatste trends rondom  website-ontwikkeling

Ontdek wat er speelt in de markt en aan welke standaarden jouw site moet voldoen. Krijg inzicht in waarom WordPress ideaal is om jouw website in te bouwen. Ook voor bedrijfskritische applicaties.

Website die meebeweegt in de praktijk

Leer hoe je inspeelt op de trends en ontwikkelingen en hoe je deze toepast binnen je site door middel van een aansprekende praktijkcase.

Mike de Jongh

Mike is Managing Director bij Bitfactory van het WordPress team. Samen met onze klanten ontwikkelt het team high-end corporate en recruitment websites die inspelen op de wensen en behoeften van de klant. Tijdens het webinar deelt Mike zijn kennis over de mogelijkheden van WordPress.

Jetta Boogaard

Jetta is Digitaal Strateeg bij Bitfactory. Met al meer dan 25 jaar ervaring in het vak adviseert zij onze klanten om zo samen de volgende digitale stap te zetten. Jetta geeft je inzicht in de trends en ontwikkelingen binnen website-ontwikkeling en legt aan de hand van een praktijkcase uit hoe je hierop in kunt spelen. 

Benieuwd hoe je jouw site future proof kunt maken?

Reserveer alvast je plek voor ons webinar op 25 januari 2024 waarin we je in een uur uitleggen hoe je jouw site laat meebewegen met de ontwikkelingen in de markt.