Please turn on JavaScript to make full use of this website. Or not. It's a free world.

Wij gebruiken cookies om je de beste ervaring op onze site te kunnen bieden. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Lees ons cookiebeleid.

Bitfactory in de Emerce top 100

Geweldig nieuws! Bitfactory behoort tot de beste e-business bedrijven in Nederland. Vandaag verschijnt de veertiende editie van Emerce 100, waarin beslissers uit de online industrie de prestaties van de beste e-business bedrijven beoordelen. We komen direct binnen op een hoge positie, met een beoordeling van 5/7 sterren in de categorie beste digital agencies middelgroot.

De Emerce 100 is een onafhankelijk onderzoek waarbij bedrijven in de lijst worden beoordeeld op kennis/know-how, prijs-kwaliteitverhouding, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Het onderzoek wordt in samenwerking met Motivaction uitgevoerd onder ruim 90.000 lezers van Emerce.

Mark Jongerius: ‘Wij zijn zijn heel blij met deze erkenning en bedanken al onze klanten en onze teams die met elkaar steeds weer impact weten te maken met effectieve digitale producten.’

Next step digital

Bitfactory is een creatief software development bureau. Wij helpen onze klanten de volgende stap te maken in de digitalisering van hun business. Samen ontwikkelen we slimme en gebruiksvriendelijke applicaties met meetbare impact. En het beheer daarvan? Daarin word je door onze high-end servicedesk 100% ontzorgd.

Verder lezen..