Please turn on JavaScript to make full use of this website. Or not. It's a free world.

Wij gebruiken cookies om je de beste ervaring op onze site te kunnen bieden. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Lees ons cookiebeleid.

Services & Solutions

Zo doen we dat

Onze 35 Bits zijn stuk voor stuk vakidioten. Wij werken in hechte, multidisciplinaire klant teams, waarin de klant een centrale rol speelt. Vanuit onze factory in hartje Rotterdam bedenken, ontwerpen en bouwen wij bedrijfskritische, rock-solid oplossingen voor web en mobile. Denk o.a. aan custom web software, corporate platforms en service- & client portals.

Every business will be a digital business

Klinkt gek? Vinden wij niet. Inzet van slimme software bepaalt voor een groot deel of je organisatie nu en in de toekomst succesvol zal zijn. Dat begint met een goede digitale strategie als basis. Het formuleren daarvan lijkt moeilijk en tijdrovend, maar in een korte tijd kun je een winnende strategie bedenken. Dat doen we vanuit een design thinking-aanpak, waarin we samen complexe vraagstukken beantwoorden en een heldere strategische roadmap ontwikkelen.

Teamwork = dreamwork

Digitale producten zijn zonder uitzondering onderdeel van complexe technische architecturen. Daarvoor is veel expertise nodig, maar bovenal een perfect op elkaar ingespeeld, multidisciplinair team. Zo’n team smeden vraagt kennis, tijd en aandacht, maar het is onze formule voor succes. Onze vaste klant teams, inclusief strateeg, product owner en servicemanager, staan klaar om direct vanaf de start waarde te creëren. Ook nemen deze teams de verantwoordelijkheid voor innovatie en optimalisatie van het digitale productportfolio van onze klanten.

Agile. Not fragile

Agile projectmethodieken zijn niet voor niets populair in software development. De praktijk leert dat de koppen bij elkaar steken en samen ontwikkelen in korte iteraties meer waarde toevoegt dan eindeloos overleg en uitgebreide documentatie vooraf. Is het echt zo simpel? Nee. Er zijn altijd uitdagingen. Maar agile verkleint de kans op afbreuk en garandeert een hoge businesswaarde. Wij omarmen de agile aanpak en werken, afhankelijk van de situatie, met Scrum of Kanban.

Start with humans

Code maken is het mooiste dat er is. Maar we beseffen ons ook dat programmeren uiteindelijk een middel is tot een hoger doel: het leven van je klanten beter maken. Daarom denken wij bij het ontwerp van applicaties en sites altijd vanuit de eindgebruiker; de mens. Door echte gebruikers te betrekken bij het ontwerp- en testproces toetsen we snel of we producten ontwikkelen die waarde toevoegen. Met als doel: een zo groot mogelijke impact op de business.

Super service

Applicatiebeheer is een vak. Klanten blij maken ook. Daarom staan we zo nodig 24x7 voor je klaar, want je business moet doordraaien. Wij begrijpen dat goed applicatiebeheer en super service de basisingrediënten zijn voor een succesvolle applicatie en een vruchtbare relatie. Daarom werken we met ITIL-standaarden, heldere communicatie, snelle doorlooptijden en proactieve monitoring. Bovendien is Bitfactory ISO 27001 gecertificeerd, waarmee we voldoen aan de internationale standaard voor informatiebeveiliging.

Data driven approach

Wie meet die weet. Data is de basis van elke goede strategie. Inzichten in business-data en klantgedrag bepalen hoe we producten ontwikkelen en steeds verder optimaliseren. Onze performance dashboards helpen onze klanten en teams om met heldere visualisaties real-time inzicht te krijgen in de verschillende datastromen.

Bittalks
Golf
Open Bitbar

Wij bouwen mee aan mooie merken en missies

NPO Alle sites vanuit één platform Bekijk case