Please turn on JavaScript to make full use of this website. Or not. It's a free world.

Wij gebruiken cookies om je de beste ervaring op onze site te kunnen bieden. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Lees ons cookiebeleid.

Corporate website platforms

Corporate website platforms

Wie zijn klant wil binden moet waardevolle ervaringen creëren. Met de klantreis als uitgangspunt, ontwikkelen wij succesvolle corporate website platforms. Dat doen we op een agile manier en in nauwe samenwerking met de business en de eindgebruikers.

De optimale beleving

Wij zijn specialist in het bedenken, ontwikkelen en optimaliseren van corporate platforms die impact maken voor onze klanten. We begeleiden ambitieuze organisaties die de volgende stap willen maken in de volwassenheid van hun corporate platform. Van losstaande website(s) naar een volledig geïntegreerd platform met de beste, gepersonaliseerde beleving voor de verschillende doelgroepen. Volledig toegespitst op de digital touchpoints in de klantreis.

Multisite & multilingual

De uitrol van een multisite platform uitrollen in verschillende landen en/of afdelingen kan al snel een complex project worden. Je wilt je site lanceren in verschillende talen, merk- en marketingstrategieën borgen en centraal of decentraal beheren. Door onze ervaring en expertise op dit gebied kennen we de uitdagingen die hierbij komen kijken. Naast het neerzetten van de technische oplossing zetten we onze kennis en kunde in om de uitrol van het platform geolied te laten verlopen. Daarbij komen strategie, design, techniek en content op een perfecte manier samen.

Service portal, intranet en e-commerce

Naast corporate content bieden platforms vaak ook een one-stop-shop voor klanten, medewerkers en andere stakeholders. Daarmee is de website niet alleen gericht op prospects, maar dient het als servicetool voor een al bekende en belangrijke doelgroep die je aan je merk wilt binden. Wij zijn specialist in het ontwikkelen van websites als servicetool. Binnen de multisite oplossingen ontwikkelen en integreren we klantportals (mijn omgevingen), e-commerce oplossingen en intranet omgevingen.

Prototyping

Niets zo zonde als wanneer een service of product niet aanslaat. Zeker als je er veel tijd, geld en energie in hebt gestopt. Daarom werken we samen met onze klanten zo snel mogelijk naar een klikbaar prototype. Daarbij betrekken we de stakeholders en eindgebruikers; de mensen waar het om draait. Zo werken we aan draagvlak en betrokkenheid en toetsen we of jouw digitale product een succes kan worden zonder een letter code te hebben geschreven. Effectieve methodes zoals de Google Design Sprint helpen ons om samen in een zeer korte tijd van productstrategie tot getest prototype te komen.

Teamwork = dreamwork

Digitale producten zijn zonder uitzondering onderdeel van complexe technische architecturen. Daarvoor is veel expertise nodig, maar bovenal een perfect op elkaar ingespeeld, multidisciplinair team. Zo’n team smeden vraagt kennis, tijd en aandacht, maar het is onze formule voor succes. Onze vaste klant teams, inclusief strateeg, product owner en servicemanager, staan klaar om direct vanaf de start waarde te creëren. Ook nemen deze teams de verantwoordelijkheid voor innovatie en optimalisatie van het digitale productportfolio van onze klanten.

Applicatiebeheer en optimalisatie

Wij beheren, hosten, monitoren en optimaliseren bedrijfskritische sites en applicaties. Dat doen we proactief, zodat alles als een zonnetje blijft draaien. We werken met vaste servicedesk medewerkers en zien service als onderdeel van een continu ontwikkelproces. Je eigen team, inclusief servicemanager, staat daarom altijd voor je klaar. Een hecht team van diverse specialisten met kennis van jouw sites en applicaties. Gevolg: hoge betrokkenheid, veel kennis, snelle doorlooptijden en bovenal solide digitale producten. Dat noemen wij Super Service!