Please turn on JavaScript to make full use of this website. Or not. It's a free world.

Wij gebruiken cookies om je de beste ervaring op onze site te kunnen bieden. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Lees ons cookiebeleid.

Custom web software

Custom web software

Soms is standaard software gewoonweg niet genoeg. Daarom ontwikkelen wij softwareoplossingen op maat voor organisaties die de beste kwaliteit willen, volledig toegespitst op hun specifieke business processen. Dat doen we snel, agile en met behulp van standaard building blocks.

Customer portals, business apps en SAAS-applicaties

Wij helpen tech-minded organisaties met het snel ontwikkelen en lanceren van innovatieve webapplicaties. Dat zijn vaak customer portals, business apps, maar ook volledige online businesses in de vorm van SAAS-applicaties.

Handige building blocks

Wij zijn gespecialiseerd in ontwikkeling van webapplicaties op basis van Laravel, een van de beste software development frameworks. Laravel is open source en biedt een ultieme combinatie van standaard en maatwerk. Het wordt dan ook wereldwijd door vele organisaties ingezet als de basis voor webapplicaties. Met behulp van een set standaard building blocks ontwikkelen we snel en gecontroleerd geavanceerde applicaties.

Prototyping

Niets zo zonde als wanneer een service of product niet aanslaat. Zeker als je er veel tijd, geld en energie in hebt gestopt. Daarom werken we samen met onze klanten zo snel mogelijk naar een klikbaar prototype. Daarbij betrekken we de stakeholders en eindgebruikers; de mensen waar het om draait. Zo werken we aan draagvlak en betrokkenheid en toetsen we of jouw digitale product een succes kan worden zonder een letter code te hebben geschreven. Effectieve methodes zoals de Google Design Sprint helpen ons om samen in een zeer korte tijd van productstrategie tot getest prototype te komen.

Teamwork = dreamwork

Digitale producten zijn zonder uitzondering onderdeel van complexe technische architecturen. Daarvoor is veel expertise nodig, maar bovenal een perfect op elkaar ingespeeld, multidisciplinair team. Zo’n team smeden vraagt kennis, tijd en aandacht, maar het is onze formule voor succes. Onze vaste klant teams, inclusief strateeg, product owner en servicemanager, staan klaar om direct vanaf de start waarde te creëren. Ook nemen deze teams de verantwoordelijkheid voor innovatie en optimalisatie van het digitale productportfolio van onze klanten.

Applicatiebeheer en optimalisatie

Wij beheren, hosten, monitoren en optimaliseren bedrijfskritische sites en applicaties. Dat doen we proactief, zodat alles als een zonnetje blijft draaien. We werken met vaste servicedesk medewerkers en zien service als onderdeel van een continu ontwikkelproces. Je eigen team, inclusief servicemanager, staat daarom altijd voor je klaar. Een hecht team van diverse specialisten met kennis van jouw sites en applicaties. Gevolg: hoge betrokkenheid, veel kennis, snelle doorlooptijden en bovenal solide digitale producten. Dat noemen wij Super Service!