Please turn on JavaScript to make full use of this website. Or not. It's a free world.

Wij gebruiken cookies om je de beste ervaring op onze site te kunnen bieden. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Lees ons cookiebeleid.

Software development

Software development

Bij Bitfactory bedenken en bouwen we bedrijfskritische en rock-solid digitale oplossingen voor web en mobile. Denk aan custom webapplicaties, corporate sites en service- en client portals. Dat doen we op een agile manier, waarbij de klant altijd onderdeel is van het team. Bewezen tools en frameworks zorgen ervoor dat wij snel krachtige platforms kunnen ontwikkelen.

Wij ontwerpen techniek

Niet alleen het product concept is belangrijk. Onze andere ingrediënten voor succes zijn performance, schaalbaarheid, veiligheid en beheersbaarheid. Welke architectuur past het beste bij de business? Is wat we nu ontwikkelen flexibel genoeg voor toekomstige ontwikkelingen? Hoe ‘beweegt’ de data zich door alle systemen en touchpoints? Met welke bestaande requirements moeten we rekening houden? Onze solution architects vinden samen met onze klanten antwoorden op deze vragen. De beste oplossing werken we uit in een concrete technische blueprint.

Front to back: covered

Webtechnologie is onderhevig aan continue verandering. De mogelijkheden nemen snel toe, en daarmee ook de complexiteit. Hoe bouwen we solide oplossingen die lang genoeg meegaan? In de high-end applicaties die onze coders ontwikkelen is schaalbaarheid, flexibiliteit en robuuste code geborgd. API-based technieken zorgen ervoor dat we applicaties en platforms via een headless opzet perfect kunnen koppelen met de bestaande applicatie-architectuur. Daarmee creëren we aan de front-end de beste beleving voor de eindgebruiker en is de back-end gebouwd op een stevig en toekomstbestendig fundament.

'Best-in-class’ tools en platforms

Als onafhankelijk bureau werken we met de beste technologische partners en platforms in de markt. Soms open source, soms niet. Door gespecialiseerde kennis van deze tooling en diepgaand technisch inzicht in de klantcase, kiezen wij voor elke situatie de best passende oplossing.

API’s en integraties

Een belangrijk deel van bijna alle bedrijfskritische softwareoplossingen bestaat tegenwoordig uit API’s. Door data en content via een API-service toegankelijk te maken, kunnen front- en back-end volledig los van elkaar staan. Dit biedt belangrijke voordelen, zoals vrijheid in de keuze van tooling voor de back-end en vrijwel onbeperkte mogelijkheden in het design van de front-end.
Naadloze integratie met bestaande backoffice systemen is een voorwaarde voor succesvolle applicaties. Wij zijn specialist in het integreren en ontsluiten van data via solide API-services en in het koppelen met de meest voorkomende business applicaties zoals Microsoft Dynamics, Exact, SAP en Salesforce.