Please turn on JavaScript to make full use of this website. Or not. It's a free world.

Websites

Met een hoge conversie

Wie zijn klant wil binden moet waardevolle online én offline ervaringen creëren. Met de klantreis als uitgangspunt ontwerpen en bouwen wij websites met hoge conversie. Altijd met een goede balans tussen strategie, user experience en online marketing. Zie onze designers, coders en internet marketeers als collega’s van jouw online afdeling, waarmee je samen kansen ziet en platforms met impact realiseert.

Strategische aanpak

Zonder duidelijk doel geen resultaat. Samen bepalen we de online strategie voor nu en in de toekomst en sturen we bij waar nodig.

Ken je klant

Een tevreden klant is een loyale klant. Door de customer journey centraal te zetten maken we van elke interactie een beleving waar je klant blij van wordt.

Design voor conversie

Design gaat niet alleen over mooie plaatjes. Onze websites worden doelgericht ontworpen voor de beste gebruikerservaring en conversie.

Open source technieken

Wij geloven in de kracht van de community. We zijn specialist in het toepassen van bewezen Open source frameworks en CMS systemen, o.a. Laravel en WordPress.

Agile aanpak

Samen sturen op groei, met ruimte voor flexibiliteit. Dat kan heel goed met een agile aanpak, waarbij we in korte sprints het online platform continu doorontwikkelen.

Super support

Ons servicedesk team staat altijd voor je klaar. Korte lijnen, heldere afspraken en vlotte doorlooptijden, daar maken we je graag blij mee!

website optimalisatie

We helpen je graag met het behalen van de doelen binnen je online strategie. We nemen het voortouw om de prestaties van je website continu te verbeteren. Daarbij sturen we op verbetering van gebruiksvriendelijkheid en vindbaarheid, verhoging van conversie en optimalisatie van de content.

De ultieme gebruikerservaring

Meten van de gebruiksvriendelijkheid via o.a. A/B testing, heatmaps en gebruikerspanels helpt ons optimale online ervaringen te creëren met hoge conversie.

Beter gevonden worden

Continue toetsing en verbetering van techniek en content aan de richtlijnen van zoekmachines zorgt voor hogere positie van je website in de zoekresultaten.

Meten om te verbeteren

Inzichten in gebruikersgedrag, verkregen door gedetailleerde metingen, maakt dat we je website zo effectief mogelijk kunnen ontwikkelen. Voor een nog beter resultaat.

Effectief online adverteren

We adviseren je graag over de beste online advertentie strategie zodat je advertentiebudget zo effectief en met maximaal rendement wordt ingezet.