Please turn on JavaScript to make full use of this website. Or not. It's a free world.

Websoftware

waar je blij van wordt

Meer en meer mensen doen hun business online. Krachtige en betrouwbare websoftware is daarbij onmisbaar. Wij ontwikkelen bedrijfskritische webapplicaties met impact. In korte, efficiƫnte sprints werken we samen met jouw team naar snel resultaat: online services waar je klanten, partners en medewerkers blij van worden.

Business logica

Wij verdiepen ons in jouw business om met oplossingen te komen die een positieve impact hebben op je processen en de klantbeleving.

De gebruiker centraal

Wij ontwerpen websoftware waar mensen blij van worden. Slimme tools die je online proces of je dagelijks werk gemakkelijker maken. En waar je op kunt vertrouwen.

Building blocks

Met een set building blocks kunnen wij snel en gecontroleerd ontwikkelen. Een ultieme combinatie van standaard en maatwerk.

Open source technieken

Wij zijn specialist in het maken van toepassingen op basis van bewezen Open source frameworks en CMS systemen, o.a. Laravel en Wordpress.

Agile aanpak

Inspelen op veranderende omstandigheden. Dat kan heel goed met een agile aanpak, waarbij we samen in korte sprints de webapplicatie ontwikkelen.

Super support

Ons servicedesk team staat altijd voor je klaar. Korte lijnen, heldere afspraken en vlotte doorlooptijden, daar maken we je graag blij mee!

Webapplicaties

Krachtige online business applicaties. Van SAAS platform en Service portal tot Dashboard en E-learning platform.

Mobile apps

Ontwikkeling van gebruiksvriendelijke business apps en tools op basis van iOS en Android.

Webservices

Content en data ontsluiten middels geavanceerde API's en systeemkoppelingen.

Applicatiebeheer
en optimalisatie

Beheren, doorontwikkelen en optimaliseren van applicaties.