Please turn on JavaScript to make full use of this website. Or not. It's a free world.

Wij gebruiken cookies om je de beste ervaring op onze site te kunnen bieden. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Lees ons cookiebeleid.

Alle processen digitaal

Wie het heeft over veilig werken, denkt aan Intersafe. Dit Nederlandse bedrijf is marktleider op het gebied van integrale individuele veiligheid gespecialiseerd in de industriële sector. Van Risico Inventarisatie- en Evaluatie tot werkhandschoenen brandvertragende kleding en trainingen op onderhoud en cultuur: organisaties hebben een veiligheidsvraagstuk, Intersafe levert. Bij die dienstverlening is digitalisering van bedrijfsprocessen van groot belang. Daarom ontwikkelen wij samen met Intersafe verschillende online applicaties die de processen zo goed mogelijk ondersteunen. Al die applicaties zijn gekoppeld met de ERP-systemen van Intersafe.

Veiligheidsbrillen op maat

Wij hebben onder andere een applicatie ontwikkeld waarmee klanten van Intersafe computerbrillen en veiligheidsbrillen ook op sterkte kunnen bestellen. Op dit B2B-portal is het gehele bestelproces geïntegreerd; tot en met de meting bij de opticien aan toe. Zodra de juiste sterktes gemeten zijn, wordt de bestelling doorgestuurd naar het ERP-pakket van Intersafe voor productie en afhandeling. Daarnaast is ook een ‘pas-app’ gebouwd, waarmee klanten het inmeet-proces in eigen handen hebben, op elke gewenste locatie. Zo is het bestellen van veiligheidsbrillen nóg eenvoudiger geworden.

SafetyApp

Voor het bestellen van diverse veiligheidsartikelen kunnen afnemers van Intersafe tegenwoordig ook gebruikmaken van hun eigen klantcatalogus. Afnemers maken per vestiging, afdeling of werkzaamheid een selectie uit de beschikbare persoonlijke beschermingsmiddelen (pbm). Wij zijn hierin nog een stapje verder gegaan en hebben in samenwerking met Intersafe een app ontwikkeld voor medewerkers. Hiermee heeft elke medewerker overal toegang tot de informatie welke pbm hij waar en wanneer nodig heeft en kan hij een onveilige situatie direct melden. Eenvoudig, snel en veilig.

"In Bitfactory hebben we de perfecte partner gevonden voor het doorontwikkelen van ons applicatielandschap. We ervaren precies de juiste mix tussen innovatie en stabiliteit. Een solide samenwerking!"

Edward Breedveld
ICT Director bij Intersafe
intersafe.eu