BitTalks

AI: From now to next

De toekomst van AI brengt een razendsnelle transformatie teweeg. In deze editie van de BitTalks verkennen we samen de invloed van AI op bedrijven, de maatschappij en ons leven. Benieuwd hoe je bij kunt blijven?

In een tijd die wordt gekenmerkt door snelle technologische vooruitgang en waarin verandering de enige constante is, is de kunst om de toekomst voor te stellen een essentieel onderdeel geworden. Want hoe blijf je relevant in een continu veranderende wereld? 

 

Hoewel de wereld natuurlijk altijd onderhevig is aan verandering, ontstaat er door de opmars van AI een drastisch ander beeld van hoe de wereld er uit zal zien. Niet iedereen is klaar voor deze verandering, maar een nieuwe generatie versnelt inmiddels het tempo. Het is dus de hoogste tijd om aan de slag te gaan!

AI begint bij mensen

In onze branche gaat het steeds vaker over AI; de technologie, data en de grenzeloze mogelijkheden. Maar uiteindelijk is het niet de markt of een technologie die bepaalt of iets van waarde is, maar mensen. Daarom is psychologie de sleutel tot succesvolle AI-toepassingen.

Bitbot: onze eigen AI chatbot

Het is tegenwoordig eenvoudig om snel informatie op te zoeken. Maar wat als je informatie nodig hebt vanuit je eigen organisatie? De door Bitfactory ontwikkelde chatbot weet alles van jou en jouw organisatie, zonder dat de buitenwereld dat weet.

Robin Martijn

Robin Martijn is Lead Quality & Innovation bij Bitfactory. In zijn werk houdt hij zich bezig met het waarborgen en verbeteren van de kwaliteit, maar ook met het verkennen en uitwerken van toffe, nieuwe technologieën.

Mike van der Burg

Mike van der Burg is Strateeg bij Bitfactory. Hij gelooft dat de toekomst van innovatie niet alleen technologie is, maar ook psychologie; alleen de combinatie van beiden zorgt voor de beste digitale oplossingen. Wij zijn namelijk mensen, onze klanten zijn mensen en gebruikers zijn mensen. Daarom is het logisch dat wij de mens centraal stellen in onze strategie en aanpak rondom AI-oplossingen.

Benieuwd hoe je bij kunt blijven in de wereld van AI?