Donderdag 26 oktober vanaf 13.30 uur

BitFest

Op donderdag 26 oktober organiseren wij ons eerste BitFest! Deze middag en avond staan geheel in het teken van kennis delen, inspiratie opdoen en vooral veel plezier maken 🎉 Denk aan inspirerende talks van onder ander Tony’s Chocolonely, interactieve break-out sessies, een Bitfactory mini museum en nog veel meer! Ben jij erbij?

Kennis en fun gecombineerd!

In the future all business will be digital. That future is now! Kom naar ons BitFest en laat je een middag inspireren op het gebied van digitalisering. Ontdek hoe je met jouw organisatie de volgende digitale stap kunt zetten. Voor iedereen die meer (digitale) kennis wil opdoen, is er wat te beleven. En ook naast de talks zijn er genoeg leuke activiteiten waar je het de volgende dag met je collega's over wil hebben bij het koffiezetapparaat. 

Programma

Nieuwsgierig naar de invulling van de dag?  Bekijk hier alvast het programma. 

  • 13.30 - 14.00 uur : Inloop
  • 14.00 - 14.15 uur : Opening Bitfactory
  • 14.15 - 15.00 uur : Tony's Chocolonely
  • 15.05 - 15.35 uur : 3 Break-out sessies
  • 15.35 - 15.50 uur : Pauze
  • 15.50 - 16.20 uur : 3 Break-out sessies
  • 16.30 - 17.15 uur : The 2B Collective
  • 17.15 - 17.30 uur : Slotwoord door Bitfactory
  • 17.30 - 20.00 uur : Feestelijke afsluiting met coverband

Sprekers

Chiel Versteeg

Chiel werkt inmiddels al 4 jaar als Digital Marketeer bij Tony's Chocolonely. Door de jaren heen heeft Tony's Chocolonely als chocoladegigant grote stappen gezet op het gebied van digitalisering. Tijdens Chiel zijn inspiratiesessie neemt hij ons hierin mee.

Ton Rodenburg

Ton is merkstrateeg en in 2019 medeoprichter van het Rotterdamse reclamebureau ClubgeistBVH. Hij adviseert tientallen organisaties op het gebied van (employer) branding en cultuur. Samen met 20 collega’s maken ze creatieve campagnes voor deze merken. In de sessie over employer branding deelt hij inzichten hoe je een aantrekkelijk merk kunt bouwen in de arbeidsmarkt.

Robin Martijn

Digitale toegankelijkheid is van groot belang. De regels hiervoor worden strenger, maar hoe speel je hier op in? Robin werkt als Developer bij Bitfactory en legt uit waar je rekening mee moet houden om jouw website zo toegankelijk mogelijk te maken.

Yvette Watson

2 miljoen mensen duurzaam laten denken en doen. Dat is het doel van The 2B Collective. Aan het roer van deze start-up staat Yvette. Via een gamified learning stimuleert The 2B Collective organisaties om hun medewerkers in 6 weken naar een duurzame mindset te brengen. Tijdens het BitFest vertelt zij meer over haar (digitale) reis. 

Thomas van Heyningen

Thomas werkt als AI-strateeg bij Xebia waar hij klanten als Van Oord en Transavia adviseert over het implementeren van AI binnen de organisatie. Tijdens zijn sessie legt hij uit hoe jij met jouw organisatie de eerste stappen naar AI-volwassenheid kunt zetten. 

Dagmar van Eijk

Dagmar is UX Designer bij Bitfactory. Samen met onze klanten zorgt ze voor de ultieme klantervaring door echt te kijken naar de wensen en behoeften van de klant. Tijdens haar interactieve sessie neemt ze je mee in hoe je jouw site, shop of app kunt optimaliseren door middel van design. 

Pauline Vos

Pauline is een software engineer gespecialiseerd in PHP met een passie voor goed softwareontwerp en architectuur. Tijdens haar sessie legt ze de ins en outs uit van Git bisect en hoe je dit kunt inzetten om sneller en effectiever te werk te gaan. 

Wil je bij het BitFest aanwezig zijn?

Meld je dan aan via onderstaande knop en dan zien we jou op donderdag 26 oktober in onze Factory!