Digitalisering staat voorop

Voor VastgoedCert ontwikkelden wij een webapplicatie waarmee de organisatie van voor tot achter is gedigitaliseerd. Voor zowel de aangesloten makelaars als de medewerkers van VastgoedCert zijn alle gegevens correct en real time inzichtelijk. Een cruciaal gegeven. De voortgang, status, facturatie en het overzicht van opleidingen met de behaalde punten zijn ondergebracht. Dat geldt ook voor zaken als aansluiten, registreren en het beheren van de certificeringen. Kortom: de complete samenwerking tussen VastgoedCert en de aangesloten makelaars is nu digitaal, veilig en up-to-date.

Bedrijfskritische websoftware

VastgoedCert klopte bij ons aan omdat de websoftware waarmee de organisatie werkte, verouderd was. Na een grondige analyse is een nieuw technisch en creatief concept bedacht. Hierin zijn niet de processen maar de eindgebruikers centraal gesteld. Zo bevat de applicatie onder andere een CRM-, administratie en een extranetomgeving. In het concept hebben we extra aandacht besteed aan de opzet van een stabiele architectuur, zodat in de toekomst nog meerdere services kunnen worden toegevoegd.

Perfecte beleving

In de buitengewoon intensieve samenwerking met VastgoedCert konden de businessprocessen tot in de puntjes worden uitgewerkt. De gebruikers – makelaars, opleiders en medewerkers van VastgoedCert – vormden daarbij het begin. Zo creëerden wij een heldere customer journey waar iedereen blij van wordt.

"Het is voor ons onontbeerlijk dat het bedrijfssysteem goed functioneert en dat blijft doen – wat er ook gebeurt. Bitfactory is een partner die dat als geen ander begrijpt. Er is alle ruimte om continu door te werken aan nieuwe services. Dat helpt onze organisatie vooruit. Bovendien is het fijn voor onze klanten."

Jeannette Kieviet
Office Manager bij stichting VastgoedCert

Geïnspireerd?

Kom eens langs om kennis te maken!

Contact