Digital Design agency

Bitfactory: specialist in Digital Design

In onze Digital Design Studio begeleiden onze designers, strategen en marketeers je in korte tijd (en van A tot Z) in het ontwikkelen van je digitale strategie, een werkend prototype en digital designs die jouw klanten blij maken.

  • Je visie omzetten in een actiegerichte digitale strategie
  • Je idee valideren onder de doelgroep
  • UX-designs voor hoge conversie

Jouw merk laten spreken

Als design- en tech agency ontwikkelen wij het complete design van digitale producten zoals sites, shops, software en apps. Naast het ontwerpen van jouw 'digital brand', ontwerpen wij de techniek, de interacties en de interfaces voor de verschillende apparaten. Daarbij ligt de focus altijd op het maken van conversies en dus impact. Impact op de eindgebruiker én op jouw business.

Enkele klanten

Onze services

Van het opzetten van digitale strategieën en nieuwe concepten tot het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van next level sites, shops en apps: we bieden end-to-end diensten. Samen creëren we de ideale journey en een naadloze gebruikerservaring op alle apparaten. Zo helpt ons design team je om het meeste uit je digitale oplossing te halen.

Digitale strategie

Je hebt al een goede visie, maar je wilt jouw business concreet laten groeien door digitale stappen te zetten. Hoé die stappen er precies uit moeten zien? Wij nemen je graag mee om van je visie een concreet plan te maken.

Customer journey

Pas als je jouw klant en zijn drijfveren goed kent, dan kan je een customer journey ontwerpen die het verschil gaat maken. Wij betrekken jouw doelgroep bij het ontwikkelen van customer journeys die echt impact maken.

Prototype

Je hebt een slim idee voor een nieuw digitaal product. Maar hoe weet je nu of jouw idee echt aanslaat bij jouw klanten? We kruipen in de huid van je klanten en ontwikkelen een krachtig concept van jouw site, shop of app. 

Design sprint

Met een design sprint heb je binnen één week een geteste en gevalideerde oplossing voor jouw vraagstuk. En een duidelijke roadmap voor de verdere ontwikkeling van jouw digitale product. Een echte kickstart van jouw digitale product dus!

UX & UI design

Niet één uit duizend, maar een unieke uitstraling. Ons UX & UI designteam ontwerpt boeiende en naadloze ervaringen voor je klanten. We leggen de focus op het creëren van interfaces met een unieke uitstraling, waardoor je website een eigen identiteit krijgt.

Design system

Een design system voor jouw merk zorgt voor een duidelijke digitale stijl en een set aan design- en development componenten. Zo zet je jouw merk consistent neer in de digitale wereld.

Een conversieverhogend digital design?

Of wil je meer weten over onze aanpak? Vraag het onze strateeg Jetta!