Dedicated development team

Met een dedicated development team maak je ambities waar. Zo kan jij snel, grote digitale stappen zetten. Begeleid door een Product Owner en een Strateeg gaat dit team sprint na sprint voor jouw organisatie aan de slag.

100% focus

Voor jouw business is digitalisering topprioriteit. Dat betekent dat het (door)ontwikkelen van je site, shop en app niet meer gedaan kan worden met een paar projecten. Om echt succesvol te zijn en impact te maken met jouw digitale producten moet er een team zijn dat continu doorontwikkelt aan jouw digitale landschap. Samen met jou. Het is tijd voor een dedicated development team. Een eigen team dat 100% focus heeft op de ontwikkeling van jouw digitale tools, geheel gefaciliteerd door Bitfactory.

Team-as-a-service

Met een dedicated development team maak je ambities waar. Zo kan jij snel, grote digitale stappen zetten. Begeleid door een Product Owner en een Strateeg gaat dit team sprint na sprint voor jouw organisatie aan de slag. Samen met jou en je organisatie vormen we 1 hecht team met pure focus op de ontwikkeling van jouw digitale product(en). Bitfactory neemt verder alles uit handen: op- en afschaling, opleiding, scrum-mastering en bijvoorbeeld aansturing. Je maakt gebruik van alle faciliteiten van onze factory. En verder wordt je team naar wens bijgestaan door alle specialisten die wij in huis hebben op het gebied van technologie, design, marketing en strategie. Team-as-a-service noemen wij dat!

Dedicated development team

Direct kwaliteit en snelheid beschikbaar

Digital zit in de core van jouw bedrijf. Daarom heb je een samenwerking nodig met een professioneel digital team dat snelheid kan maken. En vanaf de start waarde levert. De juiste kennis en kracht op het juiste moment!

Ideale fit met jouw eigen team

Wij hebben een duidelijk idee hoe je een digitaal team neerzet en laat groeien. In welke fase van digitalisering jouw team ook zit, wij bouwen mee als partner en voeren -zonodig - de regie.

Specialisten gaan voor resultaat

Bouwen aan je digitale ambities gaat sneller met een volwaardig Agency aan je zijde met meer dan 50 specialisten. Stuk voor stuk professionals met focus op resultaat en efficiënte samenwerking.

Teamscan

Benieuwd hoe wij jouw organisatie mee kunnen nemen in jouw next step digital? En wil jij weten hoe wij je business verder kunnen brengen door het smeden van een digitaal team? In een vrijblijvende sessie van 2 uur maken wij een teamscan en toetsen de haalbaarheid van een partnership op teamniveau. Output is een concreet advies waar jij mee verder kunt!

Een dedicated development team?

Of wil je weten hoe wij dit aanpakken? Vraag het Mark!