Growth hacking

Jouw business loopt goed, maar je wilt groeien. En je weet dat de groeipotentie er is. Growth hacking zorgt ervoor dat jij die potentie waarmaakt. Samen gaan wij aan de slag om het maximale uit jouw digitale kanalen te halen.

Kansen zien en groei veroorzaken

Meten, analyseren, leren en optimaliseren. Dat is waar growth hacking om draait. Op basis van inzichten in data benutten we nieuwe kansen. Vanuit diverse specialismen worden experimenten neergezet en optimalisaties doorgevoerd. Van data analist en Google specialist tot social nerd, designer en strateeg. Wij voeren de regie en nemen jou mee in elke stap die wij nemen. Zo laten wij jouw digital business groeien.

Growth hacking

Alle specialisten betrokken

Een growth hacker voert de regie over de groei van jouw digitale kanalen. En gebruikt daarbij de kracht van meerdere specialisten. Van strateeg en designer tot seo specialist en programmeur.

Experimenteren en leren

Om groei te realiseren voor jouw digitale product lanceert een growth hacker telkens kleine experimenten en kijkt direct of deze succesvol zijn. Zo gaat hij in kleine stappen, heel snel vooruit.

Geen aannames, maar data

Om echte groei te bewerkstelligen en kansen te benutten werkt een growth hacker nooit op basis van aannames, maar altijd op basis van data.

Maak een slim groeiplan

Wil jij meer halen uit je site, app, shop of digital business? Wil je groei bewerkstelligen en doelen behalen? Dat kan met growth hacking! In de factory komen onze specialisten samen met jouw team om een slim groeiplan te maken. Het eindresultaat: een concreet plan met adviezen en kansen, zodat jij precies weet wat je moet doen om snel groei te kunnen realiseren. Het programma voor de ontwikkeling van groeiplan:

  • Intake- en inspiratiesessie
  • Research 
  • 3 tot 4 sessies in onze factory en/of op locatie
  • Tussentijdse afstemming
  • Eindpresentatie en opvolging

Het traject heeft maximaal 3 weken doorlooptijd. Wil je sneller? Volg dan ons ‘Fast-Lane’ traject waarbij we met elkaar in 1 week het nieuwe groeiplan opleveren.

Een slim groeiplan?

Of wil je weten hoe wij jouw business laten groeien? Vraag het Mark!