Innoveren met hackathons

Wij investeren actief tijd in innovatie voor onze klanten en onszelf. Door proberen en leren ontstaat groei, zo simpel is het. Daarom organiseren wij in onze factory regelmatig hackathons. Soms gewoon op vrijdagavond met pizza en bier. Let's make it work!

Slimme technologie testen

Heb je een nieuw innovatief idee? Wil je nieuwe technologieën testen? In onze factory werken wij actief aan innovatieve ideeën voor en met onze klanten. Daarbij ligt de focus meestal op de inzet van slimme technologie om de business van onze klanten verder te helpen. Zo ontwikkelden wij nieuwe oplossingen, testjes en prototypes met behulp van bijvoorbeeld: Artificial Intelligence, Augmented & Virtual Reality en IoT & Robotics.

Eén team één taak

Een hackathon is dé kickstart van jouw digitale innovatie. Onze klantteams zijn naast design, development en marketing zoveel mogelijk bezig met innovatie. Wij vinden het belangrijk om samen met onze klanten digitale 'services' en producten te blijven innoveren. Alleen zo kan je voorop blijven lopen in je markt.

Ook innoveren met een hackathon?

Wil jij een slimme technologie of innovatie snel testen? En wil je in korte tijd weten wat de kansen zijn? Een hackathon is het ideale middel om dit uit te zoeken. In de factory komen onze specialisten samen met jouw team om in 1 tot 3 dagen een nieuwe technologie of innovatie werkend te krijgen. Het programma voor de organisatie van een hackathon:

  • Intake- en inspiratiesessie
  • Planning en programma opstellen
  • Team formeren 
  • Hackathon in onze factory
  • Eindpresentatie en opvolging

De duur van een hackathon is 1 tot 3 dagen, afhankelijk van de gekozen uitdaging.

Innoveren met een hackathon?

Of wil je weten hoe wij dit aanpakken? Vraag het Mark!