Over ons

Onze Bits zijn stuk voor stuk vakidioten en werken in hechte, multidisciplinaire klantteams. Vanuit onze factory in hartje Rotterdam bedenken, ontwerpen en bouwen wij bedrijfskritische, rock-solid oplossingen voor web en mobile. Wij blijven continu betrokken en bieden high-end support en optimalisatie. Super service noemen we dat.

Every business will be a digital business

Klinkt gek? Vinden wij niet. Inzet van slimme software bepaalt voor een groot deel of je organisatie nu en in de toekomst succesvol zal zijn.

Dat begint in de basis met een goede digitale strategie. Het formuleren daarvan lijkt moeilijk en tijdrovend, maar in een korte tijd kun je een winnende strategie bedenken. Dat doen we vanuit een design thinking-aanpak, waarin we samen complexe vraagstukken beantwoorden en een heldere strategische roadmap ontwikkelen.

Start with humans

Het leven van je klanten beter maken is het ultieme doel. Code en design is daartoe ’slechts’ het middel.

Daarom denken wij bij het ontwerp van applicaties en sites altijd vanuit de eindgebruiker; de mens. Door echte gebruikers te betrekken bij prototypes en het ontwerpproces, toetsen we snel of we producten ontwikkelen die waarde toevoegen. Met als doel: een zo groot mogelijke impact op de business.

Teamwork = dreamwork

Uiteindelijk valt of staat alles met de formatie van een goed digitaal team, een combinatie van talenten van klant en bureau.

Digitale producten zijn zonder uitzondering onderdeel van complexe technische architecturen. Daarvoor is veel expertise nodig, maar bovenal een perfect op elkaar ingespeeld, multidisciplinair team. Zo’n team smeden vraagt kennis, tijd en aandacht, maar het is onze formule voor succes. Onze vaste klantteams staan klaar om direct waarde te creëren. Ook zorgen deze teams voor continue innovatie en optimalisatie van de digitale producten van onze klanten.

Super Service

Applicatiebeheer is een vak. Klanten blij maken ook. Daarom staan we zo nodig 24x7 voor je klaar, want je business moet doordraaien.

Wij begrijpen dat goed applicatiebeheer en super service de basisingrediënten zijn voor een succesvolle applicatie en een vruchtbare relatie. Daarom werken we met ITIL-standaarden, heldere communicatie, snelle doorlooptijden en proactieve monitoring. Maar vooral persoonlijk contact. Bovendien is Bitfactory ISO 27001 gecertificeerd, waarmee we voldoen aan de internationale standaard voor informatiebeveiliging. Wij zijn pas blij als onze klanten ons een 9 of hoger geven!

Small steps, fast forward

Agile projectmethodieken zijn niet voor niets populair in software development. Geen kastelen bouwen, maar in kleine stapjes waarde toevoegen.

De praktijk leert dat de koppen bij elkaar steken en samen ontwikkelen in korte iteraties meer waarde toevoegt dan eindeloos overleg en uitgebreide documentatie vooraf. Is het echt zo simpel? Nee. Er zijn altijd uitdagingen. Maar agile werken en snel live gaan verkleint de kans op afbreuk en garandeert een hoge businesswaarde. Wij omarmen de agile aanpak en werken, afhankelijk van de situatie, met (Bit)scrum of Kanban.

Data-driven approach

Wie meet die weet. En daarom staat data aan de basis van elke volgende stap.

Inzichten in business-data en klantgedrag bepalen hoe we producten ontwikkelen en steeds verder optimaliseren. Het juiste inzicht in de data helpt onze klanten om gefundeerde beslissingen te nemen en een roadmap te maken voor de toekomst. Wij helpen onze klanten bij het ordenen, interpreteren en automatiseren van de verschillende dataviews.

Awards

Klanten

Klaar voor de volgende stap?

Kom eens langs om kennis te maken

Contact