Over ons

Samen met ambitieuze merken ontwikkelen wij digitale producten die hun klanten blij maken en hun business laten groeien. Onze 40 Bits werken nauw samen met onze klanten aan rock-solid oplossingen voor web en mobile. Vanuit onze factory in Rotterdam zijn zij continu betrokken en bieden high-end support, groei en innovatie.

Next step digital!

Digital Product Design

Onze designers, strategen en marketeers bedenken en ontwerpen digitale producten die jouw klanten blij maken en je business laten groeien. Zij begeleiden je in korte tijd (en van A tot Z) in het ontwikkelen van je digitale strategie, een werkend prototype en een product ontwerp dat echt impact maakt.
Let's design smart products!

Dedicated Development Teams

Onze development teams ontwikkelen high-end digitale oplossingen voor web en mobile. Ze zijn elk gespecialiseerd in bewezen tools en techstacks, zodat zij snel krachtige platforms en applicaties kunnen ontwikkelen. Jouw eigen team is altijd betrokken en biedt continue support en innovatie.
Let's build something good! 

Een krachtige aanpak

What does your customer want?
And what does your business need?

Lovable digital products

Happy customers

Growing business

Discover

Vanuit de businesscase en de doelgroep brengen we samen de toekomst in beeld. We maken de ideale customer journeys en ontwikkelen een krachtig productconcept. We valideren dan een werkend prototype bij de eindgebruikers.

Build

We ontwerpen de beste user experience en de best passende technische oplossing. In een serie van tweewekelijkse sprints bouwen en lanceren wij het MVP. Dat doen we op een Agile manier, waarbij de klant altijd onderdeel is van het team. 

Grow

Na lancering groeien we steeds in kleine stappen. Met duidelijke KPI’s, een groeiplan en slimme tools vergaren we inzichten in data en gebruikers-feedback. Deze vormen de basis voor verdere groei. Meten, leren, sprinten, groeien - steeds weer. 

Teamwork = dreamwork

Een succesvol team bouwen vraagt om kennis, tijd en veel aandacht. Het is onze formule voor succes. Onze mensen zijn ons grootste goed en staan klaar om, samen met onze klanten, direct vanaf de start waarde te creëren en te innoveren.

Kleine stappen, snel vooruit

Laten we geen kasteel met elkaar bouwen! De praktijk leert dat de 'koppen bij elkaar steken' en samen ontwikkelen in korte iteraties sneller gaat. En ook veel meer waarde toevoegt dan grote plannen maken en eindeloos documenteren. Aan de slag dus!

Super-service mentaliteit

Wij staan -zonodig- 24x7 voor je klaar, want je business moet doordraaien. Als klant ben je gekoppeld aan je eigen development team met product owner en je trekt samen op met één van onze digitaal strategen om je digital business steeds een stukje verder te laten groeien.

Every business will be a digital business...

Klinkt gek? Vinden wij niet! Inzet van slimme software en apps bepaalt in grote mate of je organisatie nu en in de toekomst succesvol zal zijn. De belangrijkste vraag is dus: 'Hoe kun je door digitalisering jouw klanten blij maken en je business laten groeien?' 

Ben je benieuwd naar onze services en oplossingen? Vanuit onze 'factory' in Rotterdam nemen wij je in een korte inspiratiesessie mee in de mogelijkheden en duiken we gelijk de materie in. Aan de slag!   

Erkenningen
Klanten

Klaar voor de volgende stap?

Kom eens langs om kennis te maken

Contact