Live webinar 21 september om 11.00 uur 

Versnel jouw digitale innovatie met Design Thinking

Een webinar op donderdag 21 september van 11:00 tot 12:00 uur over Design Thinking door Dagmar van Eijk, UX Designer en Zita Bebenroth, Digitaal Strateeg bij Bitfactory. 

  • Vergroot je kans op digitaal succes
  • Test en valideer je idee bij je klanten
  • Enthousiasmeer je organisatie voor je idee
Natuurlijk, jouw organisatie heeft een visie op digitalisering. Er zijn ideeën voor een werken-bij site, e-commerce oplossing of zelfs nieuwe verdienmodellen. Maar hoe maak je van jouw digitale visie een succes?
Design Thinking is een aanpak om sneller én succesvoller sites, shops en apps te lanceren. Organisaties die dit goed beheersen houden grip op hun budget, planning én hebben meer tevreden gebruikers.

Hoe je jouw kans op digitaal succes vergroot met Design Thinking

Ontdek Design Thinking: dé manier om je klanten te betrekken bij het ontwikkelen van sites, shops en apps.

Slimme manieren om digitale ideeën te valideren met gebruikers

Versnel jouw digitalisering door middel van prototyping. We leggen uit hoe het werkt.

Hoe je jouw organisatie enthousiast maakt voor jouw digitale idee

Leer hoe je draagvlak binnen je organisatie creëert op basis van een aansprekende praktijkcase.

Dagmar van Eijk

Dagmar is UX Designer bij Bitfactory. Samen met onze klanten zorgt ze voor de ultieme klantervaring door echt te kijken naar de wensen en behoeften van de klant. Tijdens het webinar deelt Dagmar haar kennis over Design Thinking.

Zita Bebenroth

Zita is Digitaal Strateeg bij Bitfactory. Samen met 50 andere bits werkt ze nauw samen met klanten aan rock-solid oplossingen voor web en mobile. Zita legt aan de hand van een praktijkcase uit hoe prototyping werkt en hoe je succesvol digitale producten lanceert. 

Klanten

Jouw digitale innovatie versnellen?

Schrijf je in voor ons webinar op 21 september en we leggen je in een uur uit hoe je jouw digitale innovatie versnelt met Design Thinking.