Intranet en medewerkers app

Intranetten en medewerkers apps die zorgen voor hoge betrokkenheid, efficiënte samenwerking en goede communicatie.

Hoe betrek je medewerkers bij je organisatie?

In een tijd waarin bedrijfsapplicaties en tools voor interne communicatie zo versnipperd zijn, is het zaak je medewerkers in de flow te houden. Zeker nu ook het hybride werken zich definitief gaat verankeren in onze gewoonten. Wij ontwikkelen medewerkers apps, intranetten en werken-bij sites die het verschil maken. Zij zorgen voor hoge betrokkenheid, efficiënte samenwerking en goede communicatie. Neem iedereen mee in de goede flow!

Standaard is beperkend

De wereld staat bol van de standaard intranet-tools en apps. Hoe ga jij het verschil nog maken naar jouw medewerkers? Wat je nodig hebt, is een tool waarmee je met standaard bouwblokken toch snel een bedrijfseigen medewerkers app en/of intranet kan neerzetten.

Betrek je medewerkers

In co-creatie met medewerkers en andere stakeholders leveren we snel een eerste versie op van een medewerkers app en/of een intranet.  Daarna rollen we samen de applicatie uit binnen de gehele organisatie

24/7  support

Wij staan - zonodig - 24/7 voor je klaar, want je business moet doordraaien. Wij zijn ISO 27001 gecertificeerd, hebben snelle doorlooptijden en bieden proactieve monitoring en service op onze cloud-omgevingen. 

Technologie partners

Een intranet of medewerkers app?

Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag het onze strateeg Dennis!