Intranet en medewerkers-app

Intranetten en medewerkers-apps die zorgen voor hoge betrokkenheid, efficiënte samenwerking en goede communicatie.

Hoe betrek je medewerkers bij je organisatie?

In een tijd waarin bedrijfsapplicaties en tools voor interne communicatie zo versnipperd zijn, is het zaak je medewerkers aangehaakt te houden. Zeker nu ook het hybride werken zich definitief gaat verankeren in onze gewoonten. Wij ontwikkelen medewerkers-apps, intranetten en werken-bij sites die het verschil maken. Zij zorgen voor hoge betrokkenheid, efficiënte samenwerking en goede communicatie. 

De medewerkers-app flowflow

Flowflow is dé app om jouw medewerkers mee te nemen in de flow van jouw organisatie. Altijd en overal. Door de handige features, zoals je eigen nieuwskanalen, smoelenboek, company goals, apps en polls verbeter je als organisatie de interne communicatie met je medewerkers. En verhoog je de betrokkenheid tussen al je collega's. Zo neem je iedereen mee in de flow.

Standaard is beperkend

De wereld staat bol van de standaard intranet-tools en apps. Hoe ga jij het verschil nog maken naar jouw medewerkers? Wat je nodig hebt, is een tool waarmee je met standaard bouwblokken toch snel een bedrijfseigen medewerkers-app en/of intranet kan neerzetten.

Betrek je medewerkers

In co-creatie met medewerkers en andere stakeholders leveren we snel een eerste versie op van een medewerkers-app en/of een intranet.  Daarna rollen we samen de applicatie uit binnen de gehele organisatie

24/7  support

Wij staan - zonodig - 24/7 voor je klaar, want je business moet doordraaien. Wij zijn ISO 27001 gecertificeerd, hebben snelle doorlooptijden en bieden proactieve monitoring en service op onze cloud-omgevingen. 

Technologie partners

Een intranet of medewerkers-app?

Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag het Mark!