UX design voor hoge conversie

Apple, Google en Netflix zijn de schoolvoorbeelden voor wat betreft UX design. Goed en intuïtief design is het verschil tussen doorgaan of afhaken. Kopen of niet kopen. Klant of geen klant.

Jouw merk laten spreken

Uiteindelijk komt alles bij elkaar op dat ene moment, waarbij jouw (potentiële) klant wel of niet klikt. Een goed UX design maakt het verschil tussen wel of geen conversie. Als UX design bureau in Rotterdam helpen we jou met het ontwerp van je site, app of shop, zodat deze echt toegespitst is op de specifieke behoeften van je klant. In elk detail. Op die manier overtref je verwachtingen, verhoog je de conversie en laat je het merk spreken. We zorgen voor de optimale werking van jouw site, app of shop, zodat het leven van jouw klanten makkelijker wordt. 

Conversie door beleving

User Experience design gaat over de beleving van jouw klant met jouw digitale product en merk. Over hoe je de beste beleving kan creëren, zodat jouw klant kan doen wat hij wil, op het juiste moment. Een aankoop, download, aanvraag of klik. De conversie staat centraal. Wij verplaatsen ons in je klanten en ontwerpen interfaces voor alles wat een scherm heeft. Zodat jouw site, applicatie of shop ook echt impact maakt.

Aan de slag

Ben je benieuwd hoe wij als UX design bureau jouw digitale product of dienst kunnen verbeteren? En wil jij zeker weten dat jouw digitale tool inspeelt op de behoeften van je doelgroep? In de factory komen onze specialisten samen met jouw team om designs te maken met hoge conversie. Het eindresultaat: concrete designs, waar je klanten van smullen. Klaar om over te dragen aan een development team. Het programma voor de ontwikkeling van krachtige UX designs:

  • Intake- en inspiratiesessie
  • Research 
  • 3 tot 4 sessies in onze factory en/of op locatie
  • Tussentijdse afstemming
  • Eindpresentatie en opvolging

Het traject heeft maximaal 4 weken doorlooptijd. Wil je sneller? Volg dan ons ‘Fast-Lane’ traject waarbij we met elkaar in 2 weken de nieuwe UX designs opleveren.

Ook een website of platform laten ontwikkelen?

Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag het Jetta!