Shopify Agency

Shopify: jouw B2B e-commerce platform voor een wereld vol mogelijkheden!

Met het platform van Shopify creëren wij B2B oplossingen voor merken, fabrikanten en groothandelaars. Of je nu op zoek bent naar een geavanceerde B2B-store of een direct-to-consumer (D2C) platform, onze oplossingen integreren naadloos met jouw bestaande ERP, PIM en CRM -systemen. Onze specialisten ontwerpen de beste beleving voor jouw B2B klantenportaal en ontwikkelen snel op basis van handige Shopify bouwblokken. 

  • Snelle ontwikkeling met standaard bouwblokken
  • Intuïtieve interface
  • Geavanceerde B2B-functionaliteiten
  • Integreert met onder andere Microsoft Dynamics, SAP, Exact, Unit4, Salesforce, Thinkwise  

Shopify Plus: maak je klant blij!

Veel B2B e-commerce platforms sluiten niet aan bij de klantwensen. En daarnaast is de werking op verschillende devices niet goed. Daardoor blijven verkoopresultaten vaak achter. Ook zijn de product- en klantdata niet optimaal geïntegreerd, waardoor belangrijke functionaliteiten onbenut blijven. Er is dus vaak wel een basis, maar de echte B2B mogelijkheden laat men liggen. Wil jij B2B klanten een ultieme klantbeleving geven? Standaard zaken automatiseren? Verkopers die bezig zijn met hun klant in plaats van excel sheets? Meer en betere orders? Bitfactory is specialist in ontwikkeling van B2B e-commerce platforms, van A tot Z!

Next level B2B e-commerce

Bitfactory is specialist in B2B e-commerce oplossingen. Wij hebben jarenlange ervaring in het werken met merken, fabrikanten en wholesalers. Dat doen we met een toegewijd team van specialisten op het gebied van onderzoek, design, development en data-integratie. Daarnaast zorgen onze strategen voor een helder plan, geolied proces en een succesvolle lancering. Ook na lancering blijven wij als team betrokken en staan garant voor updates, onderhoud en continue optimalisatie.

Wij begrijpen jouw B2B uitdagingen

Complexe sales processen

B2B order- en offerte processen zijn vaak complexer dan in de B2C wereld. Klanten haken af wanneer zij een complex aankoopproces ervaren. Shopify Plus biedt een uitgebreide set aan functionaliteiten om het orderproces voor jouw specifieke organisatie eenvoudig en succesvol neer te zetten.

Alle data op orde

De grootste uitdaging voor B2B-omgevingen is een goede datastructuur. Zonder goed geordende data geen sales en zonder goed geoliede datakoppelingen geen succesvolle B2B e-commerce. Wij zijn specialist in datakoppelingen met alle bekende systemen, zoals Microsoft Dynamics, SAP, Exact, Unit4, Salesforce, Thinkwise.

Specifieke klantprijzen

Veel bedrijven hanteren complexe pricing- en kortingsstructuren. Shopify Plus biedt mogelijkheden om specifieke pricing afspraken te maken met klanten en het simpel te houden. Vaak is de ontwikkeling van een B2B portal aanleiding om de pricing afspraken op een simpele en eenduidige manier op te zetten.

Ontwerp je B2B oplossing samen met je klant!

Wij houden van het ontwerpen van conversieverhogende B2B portalen! Dat doen we door de eindgebruikers zo vroeg mogelijk te betrekken bij het onderzoek en het design. We werken snel naar een klikbaar prototype toe dat we uitgebreid testen. Daardoor besparen we kosten en realiseren alleen functionaliteiten die waarde toevoegen.

Meer sales door  blije klanten

Bij goed functionerende B2B portals is de klanttevredenheid hoger. Dat resulteert in meer orders. Klanten worden blij als alle standaard zaken snel en goed afgehandeld kunnen worden. En het voordeel is nu juist dat er vervolgens meer tijd over is voor écht kwalitatief contact met de klant!

Snel live met handige modules

Shopify komt met een grote set aan standaard modules, waarmee je jouw B2B platform volledig op maat kunt neerzetten. Toch maatwerk? Geen probleem! Onze specialisten helpen je graag met custom Shopify apps.

Eenvoudige integratie met ERP, MDM, PIM en CRM

Wij integreren jouw Shopify platform met alle bekende systemen zoals Microsoft Dynamics, SAP, Exact, Unit4, Salesforce, Thinkwise. Wil je een andere integratie? Ook dat kunnen onze integratie specialisten realiseren!

Shopify Plus: SaaS to the max

Met de Shopify SaaS oplossing zijn hosting- en onderhoudscontracten verleden tijd. Shopify heeft bijna 100% uptime en razendsnelle wereldwijde performance. Je bent altijd live met de laatste versie en Shopify ontwikkelt het platform snel door!

Shopify voor merken, fabrikanten en wholesalers

Shopify B2B heeft een flexibel platform dat zich aanpast aan de unieke behoeften van elk bedrijf, of het nu gaat om fabrikanten, wholesalers of distributeurs. Dit betekent dat jij een oplossing op maat krijgt die perfect past bij jouw specifieke situatie.

Een B2B Shopify oplossing?

Of wil je meer weten over de mogelijkheden? Vraag het Mike!