UI/UX design agency

Bitfactory: specialist in Digital Design

Als UI/UX design agency in Rotterdam helpen we jou met het ontwerp van je site, app of shop, zodat deze echt toegespitst is op de specifieke behoeften van je klant. In elk detail. Op die manier overtref je verwachtingen, verhoog je de conversie en laat je het merk spreken.

  • Conversie verhogen
  • Merk laten spreken
  • Doelgroep betrokken bij ontwerpproces

UI/UX Design voor hoge conversie

User Interface en User Experience design gaan over de beleving van jouw klant met jouw digitale product en merk. Over hoe je de beste beleving kan creëren, zodat jouw klant kan doen wat hij wil, op het juiste moment. Een aankoop, download, aanvraag of klik. De conversie staat centraal. In onze Digital Design Studio bedenken en ontwerpen we oplossingen die jouw klanten blij maken. En laten je business groeien. In korte tijd (en van A tot Z) begeleiden wij je in het ontwerpen van je digitale strategie, je werkende prototype en je complete digitale product.

Enkele klanten

Digitale strategie

Je hebt al een goede visie, maar je wilt jouw business concreet laten groeien door digitale stappen te zetten. Hoé die stappen er precies uit moeten zien? Wij nemen je graag mee om van je visie een concreet plan te maken.

Prototyping

Digitalisering begint bij het écht kennen van je klanten. We kruipen in de huid van jouw eindgebruikers en ontwerpen slimme concepten die het verschil maken. Met een prototype valideren we direct of het digitale product aanslaat bij je klanten.

Digital Design

Naast het ontwerpen van jouw ‘digital brand’, ontwerpen wij de techniek, de interacties en de interfaces voor de verschillende apparaten. Daarbij ligt de focus altijd op het maken van impact. Impact op de eindgebruiker én op jouw business.

Conversie verhogen met UI/UX Design?

Of wil je weten hoe wij dit aanpakken? Vraag het onze UI/UX Designer Dagmar!