Audit voor applicatie overname

Om verschillende redenen kan het voor komen dat je jouw applicatie, site of shop wilt laten overnemen en doorontwikkelen door een ander bureau. Maar de keuze voor een ander bureau is niet zomaar gemaakt. Maak gebruik van onze audit ‘applicatie overname’.

Audit van jouw site, shop of app

Alleen als jouw applicatie goed en volgens de juiste standaarden is opgezet is het mogelijk om deze in beheer te nemen en verder te ontwikkelen. Vaak zien onze specialisten bij een eerste scan of het in zijn algemeenheid goed zit. Echter, om een objectief en kloppend beeld te krijgen van de staat van de applicatie is meer nodig. Aan de hand van een applicatie audit brengen wij alles goed in kaart en verdiepen wij ons in de architectuur, de code en de data. Output is een concreet advies waar jij mee verder kunt.

Zijn we een match?

Naast een audit van de software kijken we natuurlijk ook naar andere factoren die net zo belangrijk zijn voor een succesvolle samenwerking. Is er een klik? Wat zijn de toekomstplannen? Zijn er specifieke verwachtingen? We maken een plan voor het overnametraject. Last but not least: we laten je gelijk kennis maken met jouw eigen team.

Applicatie overnemen?

Ben jij benieuwd naar de overnamemogelijkheden van je site, shop, app of applicatie? In de factory komen onze specialisten samen met jouw team om een applicatie audit uit te voeren. Het eindresultaat: een concreet en objectief advies over de staat van jouw applicatie en de mogelijkheden ter overname. Het programma voor de uitvoering van een audit:

  • Intake- en inspiratiesessie
  • Research 
  • 1 sessie in onze factory en/of op locatie
  • Tussentijdse afstemming
  • Eindpresentatie en opvolging

Het traject heeft maximaal 3 weken doorlooptijd. Wil je sneller? Volg dan ons ‘Fast-Lane’ traject waarbij we met elkaar in 1 week de applicatie audit opleveren.

Een audit voor applicatie overname?

Of wil je weten hoe wij dit aanpakken? Vraag het Mark!