Schaalbare cloud technologie

De performance van je applicaties hangt samen met de inrichting van je cloud-hosting platform. Wij bedenken, ontwikkelen en beheren efficiënte cloud oplossingen, waarop jouw applicaties als een zonnetje draaien.

De performance van jouw applicatie

Onze cloud experts en software architecten hebben veel ervaring met het inrichten van cloud hosting omgevingen zoals Google Cloud en AWS. Zij zorgen ervoor dat jouw applicaties als een zonnetje blijven draaien. Cloud technologie biedt de mogelijkheid om applicaties on-demand op te kunnen schalen en ze vervolgens automatisch terug te brengen wanneer de belasting weer afneemt. Daarnaast zijn cloudoplossingen uitermate geschikt om te opereren op een wereldwijde schaal of in meerdere regio’s. 

Schaalbare cloud technologie

Wereldwijd

Cloud technologie is ideaal voor applicaties die op wereldwijde schaal goed moeten performen, vanuit diverse regio's en data centers.

Schaalbaarheid

Cloud technologie biedt uitgebreide mogelijkheden om je applicaties direct en automatisch op en af te schalen.

Veiligheid

Met cloud technologie heb je geen zorgen meer over onderhoud aan servers en serversoftware. Alles is altijd up-to-date.

Aan de slag met cloud

Bitfactory biedt haar klanten een professionele Cloud omgeving aan op basis van Google Cloud of AWS. Wil jij weten wat wij kunnen betekenen bij het inrichten, beheren of optimaliseren van jouw Cloud oplossing? In de factory komen onze specialisten samen met jouw team. In een vrijblijvende sessie van 2 uur maken wij een inventarisatie van jouw situatie. Output is een concreet cloud advies waar jij mee verder kunt!

Een schaalbaar cloud platform?

Of wil je weten meer weten over cloud technologie? Vraag het onze system engineer Henno!