24/7 Superservice

Applicatiebeheer is een vak. Klanten blij maken ook. Daarom staan we - zonodig - 24/7 voor je klaar, want je business moet doordraaien. Wij zorgen ervoor dat al jouw applicaties up-to-date zijn.

Superservice

Wij zitten altijd voor je klaar. Want als er iets speelt, moet het direct opgepakt worden. Als klant zit je bij ons daarom gekoppeld aan je eigen team. Met korte lijntjes en één vast aanspreekpunt. Wel zo handig! Zo kan jij jouw vragen direct stellen, spoedzaken doorgeven en belangrijke wensen direct laten doorvoeren. Als jij dat wilt kan dat zelfs 24/7. Superservice noemen we dat!

Servicecontract

‘Always on’ zijn is geen wens, maar een eis. Want jouw business moet altijd door draaien. Om te zorgen dat jouw applicaties blijven draaien als een zonnetje is regelmatig onderhoud nodig. Zo updaten wij de software en beheren de server, maar ook zorgen wij dat de applicaties volledig veilig zijn en performen zoals ze zouden moeten doen. We werken volgens ITIL-standaarden en zijn ISO-27001 gecertificeerd. Wij houden van duidelijke communicatie, snelle doorlooptijden en proactieve monitoring.

24/7 Superservice

ISO 27001 gecertificeerd

Bescherming van persoons- en bedrijfsgegevens en bescherming tegen hackers staan centraal in onze borging van veilige applicaties en veilige bedrijfsvoering. Wij zijn dan ook ISO 27001 gecertificeerd en werken volledig volgens de AVG richtlijnen.

Een helder servicecontract

Applicatiebeheer is een vak! Bitfactory biedt haar klanten een professionele servicedesk die garant staat voor goed draaiende, snelle en veilige applicaties. Met een servicecontract maken we heldere performance-afspraken.

Eén aanspreekpunt

Jij hebt bij Bitfactory je eigen team, waarmee je direct kunt schakelen. Wij houden van duidelijke communicatie, snelle doorlooptijden en proactieve monitoring.

Een goed servicecontract inrichten

Applicatiebeheer is een vak! Bitfactory biedt haar klanten een professionele servicedesk die garant staat voor goed draaiende, snelle en veilige applicaties. Met een servicecontract maken we heldere performance-afspraken. Ben jij benieuwd naar de support mogelijkheden van je site, shop of app? Wil je weten hoe wij onze service inrichten middels een servicecontract? In de factory komen onze specialisten samen met jouw team om de service wensen door te nemen en de mogelijkheden toe te lichten.

24/7 superservice?

Of wil je weten hoe wij een servicecontract inrichten? Vraag het onze service manager Sabine!