Shopware agency

Bitfactory: specialist in next level e-commerce

Als Shopware agency helpt ons e-commerceteam je graag bij het ontwerpen en ontwikkelen van jouw ideale B2B platform, dealer portal of B2C platform. Beheer je productgegevens en content in één systeem, creëer gepersonaliseerde e-commerce ervaringen en zet eenvoudig loyaliteitsprogramma’s op met jouw Shopware oplossing. 

  • Gepersonaliseerde e-commerce ervaringen voor B2B en B2C
  • Meerdere shopkanalen op één plek beheren
  • Eenvoudig plug-ins en extensies koppelen om je shop uit te breiden

Naadloze shopervaringen voor B2C en B2B

Je wilt jouw klanten een naadloze shopervaring bieden. Dat verwachten ze ook. De juiste content op het juiste moment. Onze Shopware specialisten helpen je hierbij. Van digitale strategie en design tot aan development, hosting en support. Samen creëren we de ideale shopervaring. Inspelend op de behoefte voor jouw klant en jouw organisatie. Zo bespaar je kosten, verbeter je de klantrelatie en speel je snel in op de veranderende behoeften en trends in de markt.

Enkele klanten

Onze services

Van het opzetten van digitale strategieën en nieuwe concepten tot het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van gebruiksvriendelijke dealer portals en geavanceerde B2B en B2C platformen: we bieden end-to-end diensten. Met onze next level Shopware oplossingen zorgen we ervoor dat jouw klanten niet alleen blij worden, maar ook terugkomen, waardoor je business groeit.

Shopware development

We ontwikkelen de modernste Shopware oplossingen met extra aangepaste functies en integraties. Zo garanderen we een soepel en veilig platform om jouw klanten de beste shopervaring te bieden.

UX & UI design

Niet één uit duizend, maar een unieke uitstraling. Ons UX & UI designteam ontwerpt boeiende en naadloze ervaringen voor je klanten. We leggen de focus op het creëren van interfaces met een unieke uitstraling, waardoor je website een eigen identiteit krijgt.

Shopware hosting

De performance van je e-commerce oplossing hangt samen met de inrichting van je cloud-hosting platform. Wij richten efficiënte cloud oplossingen in, waarop jouw shops als een zonnetje draaien.

Shopware support

Webshopbeheer is een vak. Klanten blij maken ook. Daarom staan we - zonodig - 24/7 voor je klaar, want je business moet doordraaien. Wij zijn ISO 27001 gecertificeerd en hebben snelle doorlooptijden.

Shopware security

Je wilt dat je e-commerce oplossingen veilig zijn en goed beheerd worden. We zijn gespecialiseerd in Shopware security. Ons support team monitort continu de veiligheid van jouw shop.

Plug-in management

Onze experts creëren - indien nodig - custom plug-ins en zorgen voor het beheer van alle plug-ins op jouw Shopware oplossing. Zo blijven jouw plug-ins altijd up-to-date en veilig. Op die manier behoud je de volledige controle over de webshop en optimaliseer je de prestaties ervan.

Wij begrijpen jouw B2B challenges

Complexe sales proces

Klanten haken af wanneer zij complexiteit ervaren tijdens het aankoopproces. Dingen als gepersonaliseerde prijzen, kortingen, verschillende accounts kunnen verschillen waardoor dit integratie met systemen lastiger maakt. 

Integraties met jouw systemen systemen

Klanten haken af wanneer zij complexiteit ervaren tijdens het aankoopproces. Dingen als gepersonaliseerde prijzen, kortingen, verschillende accounts kunnen verschillen waardoor dit integratie met systemen lastiger maakt. 

Gepersonaliseerde prijzen en producten

Prijzen binnen de B2B markt kunnen complex zijn met kortingen op volume, individuele prijzen en verschillende producten. 

Wat een B2B oplossing met Shopware jou biedt 

Authorisatie Management

Gepersonaliseerde product catalogus

Specifieke prijzen per klant

Naadloze integratie met jouw ERP, PIM, CRM systemen

Geautomatiseerde  workflows

Digitale winkels

Onze Expertise

Bitfactory is gespecialiseerd in design, ontwikkeling en after care. In welke groeifase jouw organisatie ook zit op dit moment, wij helpen met een team van de juiste specialisten. Wil je dat wij het voortouw nemen in het realiseren van jouw digital roadmap? Ook dat is mogelijk! Maak gebruik van de jarenlange ervaring van onze specialisten met klanten zoals Tony's Chocolonely, TNO, Intersafe, Bayer en NPO.
Samen smeden we een digital dreamteam!

Ook een Shopware oplossing laten ontwikkelen?

Of wil je meer weten over de mogelijkheden? Vraag het Mark!