Bitfactory is beste dienstverlener in de categorie internetbureaus

Woehoe! We staan voor het eerst in de MT1000 en gelijk op #1! Hiermee zijn wij uitgeroepen tot de beste dienstverlener van Nederland in de categorie internetbureaus 🥳 

Over MT1000

Samen met de Universiteit van Amsterdam heeft MT/Sprout 5.000 zakelijke beslissers gevraagd met welke dienstverleners ze graag zakendoen. Naast de vraag: "Hoe waarschijnlijk is het dat u deze dienstverlener zou aanbevelen aan een vriend of collega?" waardeerden de zakelijke beslissers dienstverleners op het gebied van klantgerichtheid, productleiderschap en de kwaliteit van de uitvoering. Deze antwoorden samen bepalen de uiteindelijke MT1000 ranking. We zijn supertrots dat wij op basis van dit onderzoek op de eerste plek zijn geëindigd en hierdoor zijn uitgeroepen tot beste dienstverlener van Nederland in de categorie internetbureaus!

"Het is een groot compliment om op de eerste plek in de MT1000 te eindigen. Dit hebben we vooral te danken aan de mooie samenwerkingen met onze klanten en de inzet van onze specialisten! Natuurlijk zijn we ontzettend trots, maar we blijven vooral nuchter. We zijn voortdurend bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van slimme digitale producten, vol energie en enthousiasme!"

- Mark Jongerius, Commercieel directeur bij Bitfactory

Bekijk hier de MT1000 lijst!

Team up with Bitfactory!

Samen met onze opdrachtgevers ontwikkelen we slimme digitale producten die hun klanten blij maken, waardoor hun business groeit. Wil je meer weten over onze aanpak? Neem contact op en kom eens langs in onze Factory in Rotterdam. Wij denken graag actief mee over je digitale uitdagingen!

Klaar voor de volgende stap?

Kom eens langs om kennis te maken!

Contact