Bitfactory lanceert twee specialistische tech-units

Wie digitaal wil innoveren, heeft behoefte aan echte specialisten. Specialisten die elke dag bovenop nieuwe digitale ontwikkelingen zitten en altijd hoge kwaliteit kunnen leveren. Daarom lanceert Bitfactory twee specialistische tech-units voor digitale productontwikkeling: New-e en Expedition.

Van fullservice naar superspecialisme

Mark Jongerius: “Digitale technologie verandert al jaren in rap tempo en biedt zowel kansen als bedreigingen voor onze klanten. Inspelen op deze snelle veranderingen doen wij uiteraard altijd al. Het zit als het ware ingebakken in ons DNA. Als agency willen wij in de toekomst ook steeds voorop blijven lopen in Nederland en lanceren daarom twee specialistische teams.”

E-commerce en Corporate platforms

Met Expedition en New-e hebben we nu twee superspecialisten binnen Bitfactory gecreëerd. Expedition is specialist in corporate- en recruitmentwebsites op basis van WordPress. Daarnaast is New-e gespecialiseerd in e-commerce oplossingen voor ambitieuze B2B- en B2C-bedrijven en ontwikkelt op basis van Pimcore en Shopware. Bitfactory blijft zich als design- en tech-agency focussen op strategie, digital design, maatwerk platforms, applicaties en apps.

Bekende gezichten aan het roer

Samen met de teams zorgen Mike de Jongh (Expedition), Marco Kuijlen (New-e) en Rik de Jong (Bitfactory) er als team-directors voor dat we next level digitale producten ontwikkelen. Door de specialistische aanpak kunnen we sneller schakelen, is er meer ondernemerschap en zitten we bovenop de innovatie voor onze klanten!

Team up with Bitfactory!

Bij deze nieuwe positionering hoort ook een iconische identiteit die in één oogopslag het verhaal van Bitfactory vertelt; de Factory in Rotterdam, waar onze specialisten en klanten samenwerken. Bekijk de video!

Samen met onze opdrachtgevers ontwikkelen we slimme digitale producten die hun klanten blij maken, waardoor hun business groeit. Wil je meer weten over onze aanpak? Neem contact op en kom eens langs in onze Factory in Rotterdam. Wij denken graag actief mee over je digitale uitdagingen!

Klaar voor de volgende stap?

Kom eens langs om kennis te maken!

Contact