Bitfactory in top 10 enablers van digitale transformatie!

Bitfactory staat in de top 10 enablers van digitale transformatie in de categorie digital agency fullservice! Dat wijst het onderzoek vanuit MT/Sprout en Universiteit van Amsterdam uit. Met ruim 2.000 respondenten zijn wij supertrots op dit resultaat!

DX300

Door middel van het DX300-onderzoek, uitgevoerd door MT/Sprout en UVA, wordt de stand van zaken in digitale transformatie onderzocht. Manager leaders wijzen hierin enablers van digitale transformatie aan. Aan hen werd gevraagd welke bedrijven en organisaties voorop lopen in de digitale transformatie en welke dienstverleners dit mogelijk maken. Daarnaast zijn bedrijven beoordeeld op de criteria samenwerking, expertise, kwaliteit en resultaten. De manager leaders scoorden ons het hoogste op het gebied van samenwerking en kwaliteit. En daar zijn wij trots op!

"Mooi om te zien dat wij zijn opgenomen in de DX300! Het onderstreept onze rol om samen met onze klanten digitale transformatie te realiseren. Daarnaast zijn wij trots op de hoge score op het gebied van kwaliteit en samenwerking. Geweldig om dit resultaat samen met onze klanten en onze teams te bereiken door steeds weer digitale producten te ontwikkelen die het verschil kunnen maken."

- Mark Jongerius, Commercieel directeur bij Bitfactory

Next step digital_

Samen met ambitieuze merken ontwikkelen wij digitale producten die hun klanten blij maken en hun business laten groeien. Wil je meer weten over onze projectaanpak? Neem contact op en kom eens langs in onze factory in Rotterdam. Wij vertellen je er graag meer over!

Klaar voor de volgende stap?

Kom eens langs om kennis te maken!

Contact