Bitfactory begeleidt studenten tijdens de Dutch Design Week

Elk jaar in oktober vindt de negendaase Dutch Design Week plaats. Hier wordt het werk van ruim 2600 ontwerpers aan meer dan 350.000 bezoekers uit binnen- en buitenland gepresenteerd. En Bitfactory was erbij! 
 

De Dutch Design Week staat uiteraard in het teken van design. Met de nadruk op experimenten en vernieuwingen. Tijdens het evenement gaat er extra aandacht uit naar jong talent dat hier de kans krijgt om te leren van ervaren designers.

Zo vond er ook een creative jam plaats, georganiseerd door Dutch Digital Agencies, Night of the Nerds en Dutch Digital Design. Studententeams kregen de opdracht om digitale oplossingen te ontwikkelen die bijdragen aan een duurzame wereld met minder verspilling. Wij zijn afgereisd naar Eindhoven om samen met een aantal andere agencies studenten uit de creatieve en digitale sector hierin te begeleiden. Door uitleg te geven over onze projectaanpak en samen het vraagstuk op te pakken, hebben de studenten in korte tijd veel geleerd over het vak UX Design. En over onze UX aanpak. 

Ben je benieuwd naar een sfeerimpressie? Bekijk de video hieronder!

Next Step Digital_

Samen met ambitieuze merken ontwikkelen wij digitale producten die hun klanten blij maken en hun business laten groeien. Wil je meer weten over onze projectaanpak? Kom eens langs in onze factory in Rotterdam. Wij vertellen je er graag meer over!

Next level digital products!

Kom eens langs om kennis te maken.

Contact