Bitfactory in de FONK100 lijst van Nederlands beste bureaus

Dit jaar deden wij voor het eerst mee met de FONK100 lijst. En met succes! Onder onze opdrachtgevers scoorden wij op klanttevredenheid gemiddeld een 8,3. Hiermee behoren wij tot één van de beste bureaus van Nederland. En daar zijn wij stiekem best trots op!

FONK100

Dit jaar is de 27e editie van FONK100 uitgegeven. Jaarlijks stelt FONK deze lijst samen op basis van grootschalige onderzoeken onder verschillende bureaus in Nederland. In opdracht van FONK, voert Multiscope een onafhankelijk onderzoek uit onder de klanten van deze bureaus. Hierbij worden verschillende klanten benaderd om antwoord te geven op vragen rondom creativiteit en effectiviteit. Op basis van deze cijfers wordt de uiteindelijke FONK100 lijst bepaald. En wordt er vastgesteld welke 100 bureaus van Nederland niet alleen het best presteren op klanttevredenheid, maar ook op de durf om te vernieuwen, een mooi klantportfolio hebben en goed aanwezig zijn in de media.

FONK Red Alert

Naast de FONK100 lijst geeft FONK ook het FONK Red Alert uit. In het FONK Red Alert wordt dieper ingegaan op de resultaten vanuit het klanttevredenheidsonderzoek. En ook hier staan wij in. Naast vermeldingen van andere deelnemende bureaus zijn hier ook alle scores inzichtelijk gemaakt. 

Next Step Digital

Terugkijkend op afgelopen jaar zijn wij trots op wat wij met onze klanten hebben bereikt. Wij werkten onder andere aan de digitalisering van Tony’s Chocolonely, De Groene Grachten en Nature’s Pride. Samen met ambitieuze merken ontwikkelden en ontwikkelen wij digitale producten die hun klanten blij maken en hun business laten groeien. Onze teams zijn continu betrokken en bieden high-end support, groei en innovatie. 

Ook grootse online plannen?

Kom eens langs om kennis te maken

Contact