Bitfactory in top e-business bedrijven van de Emerce100

In de categorie Digital agency fullservice middelgroot scoort Bitfactory ook dit jaar erg goed in de Emerce100! Met een mooie plek in de top behoren wij tot de beste e-business bedrijven van Nederland. 

Emerce100

Emerce100 is een onafhankelijk onderzoek waarbij bedrijven in de lijst worden beoordeeld op kennis/know-how, prijs-kwaliteitverhouding, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Het onderzoek wordt in samenwerking met onderzoeksbureau Motivaction uitgevoerd onder ruim 90.000 lezers van de Emerce. Beslissers uit de online industrie hebben in deze zeventiende editie van de Emerce100 de prestaties van verschillende e-business bedrijven beoordeeld. Door middel van een sterrensysteem kunnen meerdere bedrijven hetzelfde aantal sterren ontvangen en dus op dezelfde positie eindigen. Dit jaar staan we op een mooie gedeelde 3de plaats. 

"Een vermelding in de Emerce100 is al een mooi resultaat op zich, dus wij zijn extra trots dat wij voor het derde jaar op rij in de top zijn geëindigd. Uiteraard willen wij deze lijn blijven doorzetten. In kleine stapjes gaan wij snel vooruit en streven wij ernaar om samen met de 45 Bits en onze klanten volgend jaar die nummer 1 plek te realiseren."

- Dennis van der Kaaij, Commercieel Manager bij Bitfactory

Lees hier ons interview met Emerce.

Next step digital_

Samen met ambitieuze merken ontwikkelen wij digitale producten die hun klanten blij maken en hun business laten groeien. Wil je meer weten over onze projectaanpak? Neem contact op en kom eens langs in onze factory in Rotterdam. Wij vertellen je er graag meer over!

Klaar voor de volgende stap?

Kom eens langs om kennis te maken!

Contact