3e plek in Emerce100 als Nederlands beste digital agency

Wow! We staan op de 3e plek in de Emerce100 in de categorie digital agency middelgroot! Opnieuw behoren wij tot de beste e-business bedrijven van Nederland. 

Over Emerce100

Samen met onderzoeksbureau Motivaction heeft Emerce het achttiende imago-onderzoek onder 90.000 lezers van de Emerce uitgevoerd. Nederlandse e-business bedrijven zijn hierbij beoordeeld op hun prestaties door de belangrijkste beslissers uit de online industrie. In de Emerce100 komen deze beoordelingen allemaal samen. Dit jaar hebben we een mooie 3e plek in de Emerce100 lijst als één van de beste middelgrote agencies van Nederland!

"Echt heel gaaf dat we dit jaar de 3e plek hebben bereikt in de Emerce100. En natuurlijk een groot compliment dat we al meerdere jaren op rij hoog in het lijstje staan van digital agencies. Dat hebben we vooral te danken aan de mooie samenwerking met onze klanten en de inzet van onze specialisten! Uiteraard zijn we trots, maar we blijven er vooral nuchter onder en zijn vooral bezig met het ontwikkelen van slimme digitale producten."

- Mark Jongerius, Commercieel directeur bij Bitfactory

Bekijk hier de Emerce100 lijst!

Team up with Bitfactory!

Samen met onze opdrachtgevers ontwikkelen we slimme digitale producten die hun klanten blij maken, waardoor hun business groeit. Wil je meer weten over onze aanpak? Neem contact op en kom eens langs in onze Factory in Rotterdam. Wij denken graag actief mee over je digitale uitdagingen!

Klaar voor de volgende stap?

Kom eens langs om kennis te maken!

Contact