Bitfactory hoog in Emerce 100 als één van Nederlands beste agencies

In de categorie digital agency middelgroot staat Bitfactory ook dit jaar goed in de Emerce100! Wij behoren tot de top 10 beste e-business bedrijven (digital agencies middelgroot) van Nederland. In totaal zijn er 950+ bedrijven beoordeeld.

Emerce100

Emerce100 is een onafhankelijk onderzoek waarbij bedrijven in de lijst worden beoordeeld op kennis/know-how, prijs-kwaliteitverhouding, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Het onderzoek wordt in samenwerking met onderzoeksbureau Motivaction uitgevoerd onder ruim 70.000 lezers van de Emerce. Beslissers uit de online industrie hebben in deze negentiende editie van de Emerce100 de prestaties van verschillende e-business bedrijven beoordeeld. Door middel van een sterrensysteem kunnen meerdere bedrijven hetzelfde aantal sterren ontvangen en dus op dezelfde positie eindigen. 

“Super dat wij weer in de Emerce100 staan!" Het is zoals ieder jaar weer een compliment om hoog in het lijstje van digital agencies te staan. Wij danken daarvoor onze klanten en specialisten waarmee wij iedere dag bouwen aan ‘next level’ oplossingen.”

- Mark Jongerius

Next level digital products

Wie digitaal wil innoveren, heeft behoefte aan echte specialisten. Specialisten die elke dag bovenop nieuwe digitale ontwikkelingen zitten en altijd hoge kwaliteit kunnen leveren. Daarom hebben wij drie specialistische tech-labels: e-commerce, software & sites. Door de specialistische aanpak kunnen we sneller schakelen, is er meer ondernemerschap en zitten we bovenop de innovatie voor onze klanten!

Klaar voor de volgende stap?

Kom eens langs om kennis te maken!

Contact